U FILMU LAJANJE NA ZVEZDE GLUMILI SU NAJBOLJE PRIJATELJE: Niko ne zna da su u realnom životu mnogo više od toga!
Foto: Printscreen

NISTE ZNALI

U FILMU LAJANJE NA ZVEZDE GLUMILI SU NAJBOLJE PRIJATELJE: Niko ne zna da su u realnom životu mnogo više od toga!

Obeležili su film "Lajanje na zvezde"

Objavljeno:

Kultni film "Lajanje na zvezde" ne bi bio ni upola zanimljiv bez šarmantne Danice, upornog Filozofa i njihovog duhovitog drugara Pikija. Uz njihove fore smo odrastali, a oni su prijateljstvo sa malih ekrana preneli i na realan život. Evo kakva veza danas veže Nebojšu Milovanovića i Natašu Tapušković.

Glumci Nebojša Milovanović i Nataša Tapušković zajedno su diplomirali FDU na klasi kod zahtevnog profesora Vladimira Jevtovića 1998. godine. Iste godine, snimili su antalogijski film "Lajanje na zvezde" i to dragoceno iskustvo povezalo ih je za ceo život.

foto: Printscreen

Ono što malo ko zna je da Natašu i Nebojšu osim čvrstvog prijateljstva vezuje i kumstvo. Nebojša, koji je nedavno dobio četvrto dete, krstio je Natašine ćerke Danu i Đurđu.

Iako se ne eksponira previše u javnosti, Nebojša je već dve decenije stalni član JDP-a i pozorišna publika ga dobro poznaje. Trenutno glumi u popularnoj seriji "Vojna akademija" i vredno radi na snimanju četvrte sezone čije se emitovanje očekuje 2019. godine. U braku je sa arhitektom Tijanom Milovanović i imaju dve ćerke i dva sina.

Sa nama je i doktorka Aleksandra #vojnaakademija4

A post shared by Nebojsa Milovanovic (@nebojsa_milovanovic_) on

Od "Lajanja na zvezde" Nataša je uradila mnogo toga. Karijeru su joj obeležile novi veliki zadaci - poverena joj je uloga Sabahe, glavnog ženskog lika u filmu Emira Kusturice "Život je čudo" 2004. godine, uloga Lidije u filmu "Šišanje" Steve Filipovića 2008. godine, a neodoljivo je predstavila i lik Olge Petrović u seriji "Pozorište u kući" 2007. godine. Nedavno smo imali prilike da je gledamo u popularnoj domaćoj seriji "Folk", a ove jeseni zajedno sa kumom Nebojšom otvara školicu glume u Beogradu.

Bonus video:

GLOSSY LIČNO Jana Ilić Milić: Snalazim se odlično u ulozi majke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.