OVA SRPKINJA ŽIVI SAN SVAKE DEVOJKE: Svoju tugu leči BRENDIRANIM torbama i krpicama, a druži se sa svetskom elitom! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ tamara

MNOGI BI JOJ POZAVIDELI

OVA SRPKINJA ŽIVI SAN SVAKE DEVOJKE: Svoju tugu leči BRENDIRANIM torbama i krpicama, a druži se sa svetskom elitom! (FOTO)

Tamaru na Instagramu prati više od 600 hiljada ljudi

Objavljeno:

Tamara Kalinić jedna je od najpoznatijih blogerki u Velikoj Britaniji. U London se preselila 2009. godine, kada je upisala studije farmacije, a nakon završetka fakulteta ipak je odlučila da apoteku zameni Instagramom. Tamaru na Instagramu prati više od 600 hiljada ljudi, sarađuje s najpoznatijim svetskim brendovima i uživa u luksuzu. Sudeći po Instagramu, ona živi život koji je san svake prosečne tinejdžerke.

Last night was pure magic! So grateful for this incredible experience. Thank you @armanibeauty for my dream makeup look, and an exclusive Rouge d’Armani Matte shade 404 (you can only shop it through my stories) #MyPartnerInCrime #ArmaniBeauty #ad

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Tamara se pojavila na venecijanskoj Mostri i plenila je pažnju u bajkovitoj haljini na crvenom tepihu, a doživljaje s filmskog festivala je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Good morning! Driving into the weekend fast like with the new #ContinentalGT #theglamandglittertravels

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Mlada Instagram zvezda je ćerka poznatog farmaceuta i biznismena iz Novog Sada, a skupe torbice obožava još od srednje škole. Jednom prilikom je izjavila da sve tuge leči kupovinom torbica, te da je dugogodišnjeg dečka preboljela tako što je otišla u Celine radnju i kupila torbu od 2.000 evra.

Bonus video

KIJA ZAPALILA BINU, FANOVI POLUDELI KAD SU JE VIDELI: Pevačica izgledala nikad provokativnije, a SVI su komentarisali JEDAN DETALJ!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.