NADEŽDA BILJIĆ PRIZNALA: Samo ćemo napisati GRUPNJAK SA BRAČNIM PAROM!
Foto: Printscreen/ Adriamedia TV

ne zna gde će pre

NADEŽDA BILJIĆ PRIZNALA: Samo ćemo napisati GRUPNJAK SA BRAČNIM PAROM!

Dobila je snimke parova u toku odnosa

Objavljeno:

Nadežda Biljić koja je u rijalitiju imala žestoku akciju sa Mikijem Đuričićem, poslednje dane pred ulazak u drugu sezonu "Zadruge" koristi na njabolji mogući način.

Bivša Mikijeva verenica je progovorila o ponudama koje konstantno dobija od muškaraca:

- Na nastupima mi nude seks u troje. I za džabe i za pare. Meni je sve to smešno. Nedavno mi prišao lik, ja načuljim uvo da čujem koju pesmu naručuje, a on mi kaže da me sve vreme posmatra zajedno sa svojom ženom i da bi voleo da me imaju kada se završi veselje. Počela sam da se smejem ko blesava, nisam ni znala kako drugačije da reagujem - priča Nadežda u dahu i dodaje da takve ponude dobija i preko društvenih mreža.

Juče mi je neki momak poslao snimak kako se samozadovoljava. Od početka do kraja. Dobila sam i snimke parova u toku odnosa. Dva lika su mi poslala slike sa njihovim polnim organima uz poruku da me čekaju i da bi voleli da me zadovolje, samo da im kažem kada i gde. Ljudi očigledno misle da posle Mikijevog i mog klipa iz "Zadruge" kako je skroz u redu da mi to šalju. Moji prijatelji se krste i levom i desnom rukom kada im pričam jer znaju da uopšte nisam u tom fazonu. Narod ima iskrivljenu sliku o meni - kaže pevačica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.