OVAJ ČOVEK NIKAKO DA PRESTANE: Saša Vidić nikad gore OPLEO po Dragani Mirković!
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

zaratili

OVAJ ČOVEK NIKAKO DA PRESTANE: Saša Vidić nikad gore OPLEO po Dragani Mirković!

Modni stilista Saša Vidić oštro odbrusio Dragani Mirković  

Objavljeno: 01.09.2018. 21:44h
  • 2

Animozitet koji vlada između Dragane Mirković i Saše Vidića iz meseca u mesec sve je gori, a nakon pevačicinog odgovora da je "simpatišu svetski modni dizajneri", modni kritičar je udario nikad brutalnije.

Naime, komentarišući Draganinu odevnu kombinaciju u Svetovom modnom žiriju, stilista je poručio:

- Vidim, Dragana, da ste baš opsednuti sa mnom, pa ne možete da me ne pomenete u svakom svom intervju. Nije sporno, štaviše, to me raduje, no nikako da naučite da implicirate na sebe neku od poruka koje vam šaljem preko rubrike. Znam, sada još jednom treba da preživimo vaše spominjanje Gabane, Kavalija, Plejna... - poručio je Saša, a zatim dodao:

- Za početak, ostavite adresu nekog od vaših dvoraca da vam pošaljem bili koji "Vog". Elem, da se vratim na fotografiju, moram priznati da je lep taj novi "Majbah" (prim.aut. automobil pored Mirkovićeve na fotografiji) ali sledeći put bolje prislonite patosnicu iza ovih kola na sebe. Biće to najbolji i najskuplji komad koji ste obukli tokom cele vaše muzičke karijere.

Bonus video

ANA KORAĆ I SORAJA VUČELIĆ ZAVRŠILE U KREVETU! Na oduševljenje fanova, drugarice razmenjivale VRELE DODIRE I POLJUPCE! (VIDEO)! 

(Espreso.rs / Svet.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media