Ona je ISTAKNUTA UMETNICA, njen život bio je BURAN, ima dve ćerke, a njihova imena su toliko ČUDNA da ih sigurno nikad pre niste čuli!
Foto: Printscreen Youtube

JEDINSTVENE

Ona je ISTAKNUTA UMETNICA, njen život bio je BURAN, ima dve ćerke, a njihova imena su toliko ČUDNA da ih sigurno nikad pre niste čuli!

Prvi put je govorila uznemirujuće detalje iz braka sa glumcem

Objavljeno:

Čini se da se svaki put kada se Jelena Tinska pojavi u javnosti za njom čuju komentari čuđenja: "Kako je moguće da ovako izgledala?".

Udavala se dva puta, za slikara Miću Uzelca i reditalja Dragoslava Lutovca. Bila je u vezi sa glumcem Igorom Pervićem. Mama je dve ćerke, kojima je dala neobična imena.

Moje dve #tinskaljubica #zeldatinska

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska) on

Njena ćerka Milica Zelda Tinska je glumica, a druga Ljubica Jentl Tinska balerina.

Inače, Jelena je sa Igorom imala bračnih problema, što je otkrila i u emisiji "Iz profila". Prvi put je govorila uznemirujuće detalje iz braka sa glumcem koji se godinama borio sa heroinskom zavisnošću.

U današnoj emisiji #IzProfila , @vecamilanovic ugostiće Jelenu Tinsku! ? #GrandTV

A post shared by Grand tv (@grand_televizija) on

- Sve ukupno, to je trajalo četiri meseca dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga - rekla je Jelena ranije u emisiji "Iz profila".

Bonus video

NIKO NIJE VEROVAO U NJIHOVU LJUBAV: Sve rijaliti veze PUCAJU, a njihova traje 11 meseci! Matora zna kako da oduševi Sanju!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.