ONA JE NAJLEPŠA OD SVE DECE POZNATIH, A KRIJE SE OD JAVNOSTI: Ćerka Branislava Lečića je nešto najlepše što ćete danas videti! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

pleni lepotom

ONA JE NAJLEPŠA OD SVE DECE POZNATIH, A KRIJE SE OD JAVNOSTI: Ćerka Branislava Lečića je nešto najlepše što ćete danas videti! (FOTO)

Glumca Branislava Lečića svi dobro znamo ali malo ko zna da on ima toliko lepu ćerku

Objavljeno:

Ćerka našeg proslavljenog glumca Branislava Lečića, Ana Lečić, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na njenu lepotu niko ne može da ostane imun, pa su njene fotografije često "pretrpane" lajkovima i komentarima oduševljenih pratilaca.

Ana Lečić
Ana Lečić foto: preenscreen

Ćerka Branislava Lečića iz prvog braka za sada ne planira da krene tatinim stopama, više puta je priznala da ne gleda njegove filmove, a isto tako privatno nikada i ne ističe da je glumčeva ćerka već skromno gradi svoj put dalje od očiju javnosti.

Ana Lečić
Ana Lečić foto: preentscreen/

Ipak, budući da pripadnicima sedme sile ništa ne promakne, Anu su odmah primetili pre nekoliko godina u spotu učesnika X Faktora Ilije Mihajlovića, koji je ujedno i Anin najbolji prijatelj.

Ona prosto pleni lepotom i šarmom, a njena prirodnost je ono što najviše oduševljava.

Bonus video

KIJA KOCKAR ŠOKIRA PROMENOM! Prvo je kosu ofarbala u SIVO, sad je opet promenila boju, ali ono što je uradila sa frizurom sve je ODUŠEVILA (VIDEO)!

(Espreso.co.rs / Glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.