FORENZIČAR NENAD ŠIPKA OTKRIVA: Pevači organizuju KONCERT u čast ubijene Jelene Marjanović!
Foto: Printscreen

U SAVA CENTRU

FORENZIČAR NENAD ŠIPKA OTKRIVA: Pevači organizuju KONCERT u čast ubijene Jelene Marjanović!

- Siguran sam da će nakon više od dve godine od kada je Jelena svirepo ubijena biti održan koncert u njenu čast

Objavljeno:

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, koji je snimio pesmu i spot posvećen ubijenoj pevačici, Jeleni Krsmanović Marjanović, učestvuje u organizaciji koncerta u čast ubijene pevačice, koji bi trebalo da bude održan u oktobru.

- Želja porodice Krsmanović je da se održi koncert u Jeleninu čast, a oni su me zamolili da pomognem organizaciji. Prihod bi išao maloj Jani, a ja od čitavog projekta ne bih uzeo ni dinara, već u svemu vidim samo ličnu satisfakciju. Kontaktirao sam sa Sašom Popovićem kako bi nas podržao Grand, ali on je na odmoru i nadamo se da ćemo uskoro postići dogovor. Naša želja je da koncert bude u Centru Sava 18. oktobra i da se tada okupe brojni pevači i poštovaoci pokojne Jelene Marjanović. Po prirodi sam tvrdoglav i siguran sam da će nakon više od dve godine od kada je Jelena svirepo ubijena biti održan koncert u njenu čast - kaže Šipka za Alo i ističe da je ponosan na sebe što je snimio pesmu o pokojnoj pevačici, uprkos tome što je naišao na podeljene reakcije.

Glavni organizator je forenzičar Nenad Šipka, koji je snimio pesmu o ubijenoj pevačici
Glavni organizator je forenzičar Nenad Šipka, koji je snimio pesmu o ubijenoj pevačici foto: Daktilo

- Veoma poštujem Teodoru, Jeleninu sestru od strica, i članove porodice Krsmanović, a uz njihov blagolsov sam i snimio pesmu. Znao sam da će biti negativnih komenata i da mnogi misle da sam na ovaj način hteo da se obogatim. Ipak, sve su to nebuloze, nisam uzeo ni dinara od pesme, niti mi je to namera. Krsmanovići i ja smo odnos podigli na viši nivo od profesionalnog i postali smo prijatelji. Najvažnije mi je da se pesma, osim članovima Jelenine porodice, svidela kolegama forenzičarima i mojim prijateljima - zaključuje Šipka za Alo.

Bonus video

Gostovanje Darka Zlojutra u emisiji "Svitanje" na RTV Pink

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.