MISLILI STE DA JE ŽIVOT DRAGANE MIRKOVIĆ BAJKA?! Progovorila o ljudima koji su je razočarali i zbog kojih je obolela!
Foto: Printscreen/Youtube

ovo o njoj sigurno niste znali

MISLILI STE DA JE ŽIVOT DRAGANE MIRKOVIĆ BAJKA?! Progovorila o ljudima koji su je razočarali i zbog kojih je obolela!

Ona već godina u svojoj karijeri broji samo uspehe. Prepoznatljiva je po tome što nikada nije bila izložena skandalima.

Objavljeno: 10:14h

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni Dragana Mirković već godinama u svojoj karijeri broji samo uspehe, a prepoznatljiva je i po tome što nikada nije bila izložena skandalima i lošim natpisima.

Iako godinama uživa u skladnom braku sa svojim suprugom i decom, pevačica uvek ima vremena za druženje sa svojim kolegama sa estrade koji je izuzetno cene i poštuju. Međutim, ona je vešto izbegavala da pred objektivom i sedmom silom govori o osobama koje su joj tokom života nanosili zlo, pa je tako pred kamerom emisije "Premijera" otkrila na koji način se trudi da takve ljude ignoriše.

Naravno da postoji jako mali broj ljudi koji su me razočarali, ali ja se trudim da zaboravim i da ne razmišljam o tome. Bilo bi šteta da tu neku moju pozitivnost i potrebu za lepim stvarima unište par nekih pojedinaca - istakla je Dragana.

Dragana se u javnosti uvek pojavljivljala srećna i nasmejana, ali niko nije znao sa kakvim se problemima nosila. Na svom primeru je pokazala da u životu nije sve onako kao što izgleda.

Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala. Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo - rekla je pevačica.

Bonus video:

Espreso tviter - Vesna Rivas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.