STAJE NA LUDI KAMEN?! Sandra Afrika otkrila kakvo VENČANJE ŽELI!
Foto: Dragana Udovičić

iskreno

STAJE NA LUDI KAMEN?! Sandra Afrika otkrila kakvo VENČANJE ŽELI!

Sandra Afrika letnje i sunčane dane provodi radno

Objavljeno:

Pevačica Sandra Afrika letnje i sunčane dane provodi radno, a kako iza sebe ima brojne uspešne nastupe, ističe da nema vremena za odmor i da zbog toga svaki slobodan trenutak koristi da se naspava, jer joj krevet najviše nedostaje.

Iako ponosno gazi kroz treću deceniju života, Afrika često dobija pitanja na temu svog emotivnog statusa i venčanja. Mnoge njene koleginice nerado pričaju o svojoj privatnosti, dok je ona sa osmehom na licu ispričala kako ona zamišlja svoj najsrećniji dan.

Izgleda da sam matora, pa morate to da me pitate (smeh). Ali to valjda sa godinama, kad sam bila mlađa niko me to nije pitao. Nemam pojma, ali nemam taj fetiš, ne volim gužve i tako to, ali evo kako ja zamišljam. Da to bude negde na plaži, što dalje. Eto, ako mora, ja bih okupila svoju porodicu i prijatelje, što uže. Poslala bih vam slike - rekla je kroz smeh Sandra za emisiju Premijera.

Mnogo pozitivnih komentara svakodnevno dobija i na račun svog izgleda, a ona se pred premijernom kamerom pohvalila svojom jednostavnošću i prirodnošću i tako priznala da ne razume komplikovane žene.

Ja nisam uopšte komplikovana žena. Ne znam zašto komplikuju, treba da bude što prirodnije, evo, ja uopšte nemam mnogo šminke. Gledam da bude što prirodnije, ja i kosu sama operem i osusim je za pola sata. Ne feniram je, ne tretiram nešto mnogo kao ni kožu, ne znam. Nemam neki konkretan savet - rekla je Sandra.

Šta je Sandra još otkrila pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Bonus video:

Espreso tviter - Vesna Rivas

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.