KARIĆI DANAS PRAVE NAJVEĆE SLAVLJE U ISTORIJI: Žene sina i udaju ćerke! Sve blista od RASKOŠA! Mlade blistaju u skupocenim venčanicama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Kurir TV

OGROMNO SLAVLJE

KARIĆI DANAS PRAVE NAJVEĆE SLAVLJE U ISTORIJI: Žene sina i udaju ćerke! Sve blista od RASKOŠA! Mlade blistaju u skupocenim venčanicama! (FOTO) (VIDEO)

Spektakularno slavlje za oko 800 gostiju biće organizovano u vili „Jelena“ na Dedinju

Objavljeno: 18:04h

Bogoljub Karić danas će organizovati veliko slavlje na kojem će njegov sin i tri ćerke sklopiti brak sa svojim izabranicima u kripti Svetog Save u Beogradu.

Sudbonosno „da“ pred Bogom izgovoriće Nebojša i Ksenija, Nadežda i Dejan Lazarević, Jelena i Goran Lazarević i Danica i Nikola Karić Stoilković. Ideja da se sva deca poznatog biznismena venčaju u crkvi istog dana potekla je upravo od mladenaca, koji će se na večnu ljubav zavetovati uz crkveni hor, ali i u prisustvu velikog broja crkvenih velikodostojnika, porodice, prijatelja, poslovnih saradnika i ličnosti iz javnog života.

foto: Printscreen/ Kurir TV

Uz crkveni hor mladenci su se zavetovali pred Bogom, a prisustvovao je velikog broja crkvenih velikodostojnika.

Mladenci su stigli nekoliko minuta pre 16 časova, kada je zakazano kolektivno venčanje. Strpljivo su se slikali ispred hrama, a mlade su blistale, dok su Bogoljib i Milanka bili puni ponosa.

foto: Printscreen/ Kurir TV
foto: Printscreen/ Kurir TV

Karići su sa porodicom 20 minuta pre 16 časova, kada je zakazano crkveno venčanje.

foto: Kurir

Stigao Simon De Karić sam, nije hteo da stane da ga slikaju, dok je brat Bogoljuba Karića Dragomir Karic ljubazno pozdravio novinare.

Došli su i majka Bogoljiba, Danica Karić Kuzmanović, Danijela Karić sa decom iz prvog braka i dečkom Ivanom Mileusnić, Bojan Karić, glumica Mirka Vasiljević.

<

- Naša deca nisu želela da se venčaju u crkvi bez mene, jer deset godina nisam bio tu, doživeo sam progon. Čekali su da se vratim kući, svojoj Srbiji i da svi budemo zajedno u ovom veličanstvenom trenutku - rekao je Bogoljub za medije.

foto: Kurir

Nakon crkvene ceremonije koja je obavljena u kripti mladenci su u pratnju porodice, prijatelja i gostiju napustili hram i, okupljeni na platou ispred ulaza, ispoštovali tradicionalnu ceremoniju bacanja bidermajera.

Svadba
Svadba foto: Ana Paunkovic

Bacanje buketa ispraćeno je aplauzom, a srećnim "dobitnicama" koje su uspele da se izbore u ovom tradicionalnom običaju čestitao je i sam Bogoljub Karić.

Svadba
Svadba foto: Ana Paunković

Za buket se borila i Mirka Vasiljević, dok su u hvatanju bile uspešne Danijela Karić i drugarica Jelene Karić, Amerikanka Fejt.

Svadba, bidermajer
Svadba, bidermajer foto: Ana Paunković

Spektakularno slavlje za oko 800 gostiju biće organizovano u vili „Jelena“ na Dedinju. Za dobru atmosferu na svadbi biće zadužene najveće estradne zvezde Šaban Šaulić i Ana Bekuta, dok Karićeva prijateljica Ceca neće biti na slavlju jer je na odmoru na Kipru.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.