BUDILA SAM SE U STRAHU VRIŠTEĆI: Dragana Mirković živi u RASKOŠU o kakvom mnogi sanjaju, a niko ne zna kakvo je BOLNO DETINJSTVO imala!
Foto: Printscreen Youtube

HRABRA I VREDNA

BUDILA SAM SE U STRAHU VRIŠTEĆI: Dragana Mirković živi u RASKOŠU o kakvom mnogi sanjaju, a niko ne zna kakvo je BOLNO DETINJSTVO imala!

Beskrajno je zahvalna na ljubavi i poštenju kao najvećim vrednostima koje je iz porodice ponela

Objavljeno:

Dragana je imala petnaest godina kada je snimila prvu ploču, „Imam dečka nemirnog“.

Dragana je odrasla u malom selu vrednih i poštenih ljudi, u Kasidolu, u sedmočlanoj porodici, s pradedom, bakom, dekom, mamom, tatom i sestrom. Beskrajno je zahvalna na ljubavi i poštenju kao najvećim vrednostima koje je iz porodice ponela.

Slavna folk pevačica je u detinjstvu preživela tešku operaciju zbog koje je sanjala košmare, a njen kum je u tome video znak da će postati nešto posebno.

Od siromašnog devojčurka do princeze koja živi na dvoru
Od siromašnog devojčurka do princeze koja živi na dvoru foto: Printscreen Youtube

– Kad pomislim na detinjstvo, setim se mirisa leta, oštre zime, snega, voćnjaka u cvetu s proleća. Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom s malim izgledima na uspeh, takva deca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: „Nemoj da plačeš, to dete će biti nešto posebno.“

Život je nije mazio
Život je nije mazio foto: Privatna arhiva

- Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. To je veliki greh prema deci što nisu s majkom dok leže u bolnici bespomoćna. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dana. Budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba, nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Znala sam da odem biciklom i da se ne vratim čitavo popodne. I onda sam se odjednom, negde u sedmom razredu osnovne škole, promenila, smirila, prosto mi je bilo neprijatno da budem nemirna. Kasnije se ispostavilo da je naš kum ispao dobar prorok - ispričala je lepa Gaga jednom prilikom za Blic ženu.

Bonus video

CECA SE TOTALNO OPUSTILA NA KIPRU: Pevačica ispija koktele, a na glavi nosi ovaj HIT detalj!

(Espreso.co.rs/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.