ŠTA LI JOJ OVO ZNAČI? Beba Goge Sekulić će imati DVA IMENA!
Foto: Printscreen / Instagram / sekulicgoga

OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO ČULI!

ŠTA LI JOJ OVO ZNAČI? Beba Goge Sekulić će imati DVA IMENA!

Pevačica je objasnila da je ovo leto provela radno i da joj je poslednji nastup bio u Poreču, gde je bilo veoma uspešno

Objavljeno:

Goga Sekulić odlično podnosi drugo stanje, a sada je progovorila o detaljima trudnoće.

- Mogu reći da dobijam komplimente. Bilo bi dobro da rodim još jedno dvoje dece, pa da ih imam troje. Samo da ostanem tako slatka - rekla je Goga kroz smeh i dodala:

- Odlučila sam da ne budem lenja trudnica, u redu, svi mi ugađaju, to je super. Idem i ovde kod doktora i u Cirihu, pa koristim papir da bih išla na pasošku ili carinu preko reda. Neke stvari koristim, radim šta mi se radi. Sve je teže za sedenje!

Pevačica je objasnila da je ovo leto provela radno i da joj je poslednji nastup bio u Poreču, gde je bilo veoma uspešno.

- Ostala sam na moru par dana, bila kod mojih u Crnoj Gori, produžila u Sloveniju, bila u Italiji, imam par obaveza u Beogradu. Možda dođem još jednom u septembru i onda mirujem - kaže Goga koja je odlučila gde će da se porodi:

- U Cirihu, mama je Švajcarka. Još uvek se dogovaramo oko imena, a na kraju sam rekla Urošu da će beba imati dva imena - izjavila je Goga.

- Neka bude sportista. Neću se petljati, bitno je da bude školovan i vaspitan, a ako bude pevač, šta ću - izjavila je ona u emisiji "Eskluziv TV Prva".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.