SRPSKU PEVAČICU UNAKAZILI: Provela je 7 sati na operacionom stolu, estetski hirurzi je upropastili, ali nije jedina! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

LEPOTA BOLi

SRPSKU PEVAČICU UNAKAZILI: Provela je 7 sati na operacionom stolu, estetski hirurzi je upropastili, ali nije jedina! (FOTO)

Nakon zahvata pevačica nije videla rezultate i nije joj se dopala nova građa

Objavljeno: 25.08.2018. 14:56h
  • 3

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim metodama kako bi skinule salo sa stomaka, a jedna pevačica se baš pokajala.

Danijela Vranić uradila je liposukciju celog tela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata pevačica nije videla rezultate i nije joj se dopala nova građa, jer je ličila na Kim Kardašijan.

- Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po meseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promenu. Čak mi je promenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno - objašnjavala je vidno uznemirena Danijela Vranić.

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac foto: Dragan Kadić

Vesna Zmijanac o lipolizi, skidanju sala sa stomaka, nerado govori. Njeni prijatelji, koji su tada bili uz nju, kažu da je dve nedelje bila zakovana za krevet i da je svako pomeranje tela užasno bolelo.

- Bolelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće nego što bih ponovo išla pod nož - rekla je Vesna Zmijanac.

Toni Cetinski
Toni Cetinski foto: Promo

Toni Cetinski javno je priznao da je uradio liposukciju stomaka. Iako je redovno vežbao i pazio na ishranu "pivski stomak" ga je posebno nervirao. Nakon operacije nosio je steznik i nije mogao da vezuje pertle na patikama.

- Pazim šta jedem i vežbam, ali nikako ne mogu da se rešim stomaka, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jednog dana razgovarao s prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom i on mi je rekao da problem mogu da rešim liposukcijom, pa sam otišao na taj zahvat. Nisam to radio toliko zbog estetike koliko zbog toga što sam sam sebi bio trom - ispričao je Toni u jednoj emisiji.

Bonus video:

SORAJI UBILI MAČKU, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Do koje granice ide ljudska mržnja i bolest?

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media