VODITELJKA ZBOG SVAĐE S KOMŠIJAMA ZAVRŠILA NA URGENTNOM: Detalji koje su izneli njeni susedi bacaju potpuno novo svetlo na incident!
Foto: preentsreen/ instagram/

cepala papire

VODITELJKA ZBOG SVAĐE S KOMŠIJAMA ZAVRŠILA NA URGENTNOM: Detalji koje su izneli njeni susedi bacaju potpuno novo svetlo na incident!

Uvek je bila dama, ovo od nje niko nije očekivao!

Objavljeno:

Nakon vesti da je voditeljka Beogradske hronike, Slađana Tomašević, napadnuta u zgradi u kojoj živi na Dorćolu, stanari ove zgrade ne osporavaju da je voditeljka dobila šamar, ali ipak otkrivaju drugu stranu priče.

Naime, sve se dogodilo pre 15 dana, kada je Tomaševićeva, po ko zna koji put, pocepala papir sa oglasne table koji se ticao sastanka skupštine stanara. Na sastanku je trebalo da se razgovara o nelegalnoj dogradnji stana voditeljke i način da se tome konačno stane na put.

- Naša agonija ne traje samo 15 dana, već više od godinu. Ipak, tada je sve kulminiralo i došlo je do šamara o kojem se piše. Do incidenta je došlo kada je naš predsednik skupštine stanara, Bora Kuzmanović, inače ugledni psiholog i profesor, želeo da okači papir na oglasnu tablu koji se ticao poziva na sastanak skupštine stanara, a na kojem se trebalo razgovarati o voditeljki i konstantnom dograđivanju njenog stana. Po ko zna koji put, voditeljka je otela papir iz ruku profesora koji nosi štap i iscepala ga - ističe jedna komšinica iz zgrade, koja iz straha nije želela da otkriva svoj identitet.

foto: Printscreen

Kako navodi, voditeljka je bila veoma bahata i bezobrazna. Drala se na profesora koji je pitao "Zar ćeš opet da cepaš papire Slađana?", a ona je odgovorila "Pocepaću ga, ko mi šta može?" i nastavila da viče.

- U tom trenutku, ćerka predsednika skupštine stanara joj je u afektu, kako bi odbranila oca, zalepila šamar. Naravno ona je dramila, otišla je u Urgentni, a u zgradi se pokupilo toliko policije, kao da se desilo ubistvo. Naravno, voditeljka se uvek hvali kako ima jaka leđa, kako joj niko ne može ništa, spominje veoma zvučna imena. I izgleda da je tako, da joj zaista niko ništa ne može, jer mi godinu dana pokušavamo da je sprečimo da pravi cirkus u zgradi i da dograđuje stan sa svih strana, ali nikako da izađemo na kraj sa njom. Sad smo na sudu pa će se valjda nešto rešiti - dodaje stanarka ove zgrade.

Slađana Tomašević
Slađana Tomašević foto: preentscreen/

Ostale komšije su , kako navode bile veoma uplašene, i nisu želeli da pričaju na ovu temu. Interesantno je to što voditeljka "Beogradske hronike" koja se bavi problemima u Beogradu, naročito nelegalnom gradnjom, sada je i sama u centru ovakvog skandala.

- Zaista ne smem da pričam o tome. Žena konstantno nabraja ko sve stoji iza nje, ja ne želim probleme. Pravi probleme u zgradi to je tačno, ali ja ne želim na tu temu da pričam - dodaje komšinica.

Ipak, jedan stanar ove zgrade, ispričao je šta se sve dešavalo tog dana, jer je on bio svedok događaja. Naravno i on je želeo da ostane anoniman, zbog svoje sigurnosti.

- Nasrnula je na čoveka koji dosta stariji od nje, a koji je pritom veoma kulturan i fin. On ni u jednom trenutku nije povisio ton na nju. Ja sam bio tu kada joj je žena udarila šamar, i svi bi joj udarili da su se našli u toj situaciji jer je voditeljka izuzetno bezobrazno i bahato reagovala. Kako sam shvatio Slađana nije otišla u Urgentni centar jer je boleo obraz od udarca, već je sveže ubrizgala neki hijeluron, i od udarca joj je to odreagovalo na neki način, zaista se ne razumem - ističe stanar.

Kako kaže, nije prvi put da se tako ponaša, deset puta je cepala te papire.

- Nadgrađuje stan, iako smo joj rekli nekoliko puta da se ne slažemo sa tim. Ovamo nam preti, plaši stanare kako ima jaka leđa. Cela zgrada je u strahu. Ona je valjda sada na letovanju, ne znam da li se vratila. Inače, mi ne smemo ništa više da pričamo na ovu temu, jer je slučaj predat sudu - dodaje on.

Voditeljka je prema saznanjima saslušana u policiji, zajedno sa ženom koja ju je udarila. Iako je pozvana nekoliko puta, nije bila dostupna da da odgovor na pitanja o incidentu i izloži njenu stranu priče.

Nakon sukoba, voditeljka je otišla na odmor sa kojeg se, kako je sama objavila na Instagramu, danas vratila. Na društvenim mrežama je danima objavljivala fotografije sa letovanja te se nije moglo naslutiti da ju je ova situacija mnogo poremetila.

Bonus video

DETALJI SA KARLEUŠINE GALA PROSLAVE 40. ROĐENDANA: Pevačica slavi već 3. dan, NEMA ŠTA NEMA! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.