Sindi opet u sudu: Dokle da dokazujem da me je muž tukao?! (FOTO)

Noćna mora bez kraja

Sindi opet u sudu: Dokle da dokazujem da me je muž tukao?! (FOTO)

Nekadašnja modelsica nikako da stigne do presude u sudskom sporu koji vodi sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem, kojeg je optužila da ju je tukao
Objavljeno:

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi, izjavila je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu da se zbog optužbi za nasilje u porodici pojavila u pratnji advokata. Ona je ispričala da je Nikola Pavlović dok su bili u braku često bio nasilan i da joj je trebalo hrabrosti da ga prijavi. Dobila sudski spor: Arkanova vila ipak ostaje Ceci! - On negira nasilje koje je bilo očigledno. Iako ne izgleda kao nasilnik, često je bio grub i znao lako da plane. Pogledajte samo koliko puta se nije pojavio na suđenju, samo da bi predmet zastareo. Ovaj slučaj traje već četiri godine, a ja samo želim da se što pre dođe do presude. Meni je ovo razvlačenje po sudu iscrpljujuće i naporno. Mogu samo da se nadam da će presuda biti pravedna i da će se nasilnicima konačno stati na put - rekla je Sindi.

Na ročištu se najviše vodila polemika o pretećim SMS porukama koje je Pavlović od maja 2011. do februara 2012. navodno slao Sindi. Međuti, s obzirom da su naknadno dostavljene sudu, poruke nisu uvrštene u dokaze. - Glumi žrtvu nekom drugom. Kada bih te prebio, ne bi se prepoznala u ogledalu! - glasila je jedna od poruka.
Pavlović je tvrdio da se ne seća da je pevačici slao poruke, ka ni da je tada sa njom razgovarao o razvodu. On je, takođe, tvrdio da nisu bili ni u bračnom savetovalištu, niti kod psihologa. Sudija Siniša Babić je zakazao nastavak pretresa za 2. mart. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.