OTKRIVAMO GDE I KADA SU NASTALE SEVERININE PO*NO SLIKE: Dok se snimala, njen sin je bio u drugoj sobi, spremao se za DIZNILEND??? (FOTO)
Foto: Printscreen

JUUU!

OTKRIVAMO GDE I KADA SU NASTALE SEVERININE PO*NO SLIKE: Dok se snimala, njen sin je bio u drugoj sobi, spremao se za DIZNILEND??? (FOTO)

Internetom od sinoć kruže golišave fotografije

Objavljeno:

Severina je pre nešto manje od četiri godine sama na svom Fejsbuk profilu objavila jednu od fotografija koje sad kruže internetom, a koje su izazvale ogroman interes u regionu.

Fotografija je objavljena 10. oktobra 2014. godine, u vreme kad je pevačica boravila u Parizu. "Bonjour, Paris", napisala je u opisu fotografije na kojoj nosi belu potkošulju i zavodljivo pući usne.

S njom je u Parizu bio i njen sinčić Aleksandar, kojeg je vodila u Diznilend.

Severina je svog sadašnjeg supruga, Igora Kojića, upoznala nešto kasnije od objave ove fotografije, 26. februara 2015. godine, nakon svog koncerta u beogradskom Sava centru.

2014. godina bila je godina kada je Severina redovno objavljivala provokativne selfije na društvenim mrežama. Te je godine, ali nekoliko meseci ranije, u junu, objavila i fotografiju na kojoj, čini se, gola sedi na krevetu. Tu je fotografiju objavila iz Rio de Ženeira.

Podsećamo, internetom od sinoć kruže golišave fotografije za koje srpski mediji pišu da se na njima nalazi Severina.

Za komentar je kontaktiran njen menadžer Tomica Petrović, no do objave ovog teksta odgovor je izostao.

Bonus video

CECA SE TOTALNO OPUSTILA NA KIPRU: Skinula se u kupaći, pa poslala poljubac iz bazena! Čik probajte da skrenete pogled sa bombastičnih GRUDI!

<

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.