ONI SU SRPSKI MILIONERI IZ BLATA! Ove estradne ličnosti do SLAVE i BOGATSTVA teško su došli, potiču sa SELA, bili na rubu egzistencije, a nikad se toga nisu stideli! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

KROZ TRNJE DO ZVEZDA

ONI SU SRPSKI MILIONERI IZ BLATA! Ove estradne ličnosti do SLAVE i BOGATSTVA teško su došli, potiču sa SELA, bili na rubu egzistencije, a nikad se toga nisu stideli! (FOTO)

Mnoge ličnosti su krenule u veliki grad da ostvare svoje velike snove i u tome uspeli

Objavljeno: 10:13h

Da nije neophodno da budete rođeni u metropoli da biste ostvarili značajan uspeh u svom životu dokaz su brojne poznate ličnosti koje su danas bogate i slavne. Neki od njih su rođeni u selima od svega 500 stanovnika. Selo nije otežavajuća okolnost kada neko želi da postane bogat i slavan, te je dosta primera onih koji su ostvarili izuzetne karijere. Mnoge ličnosti su krenule u veliki grad da ostvare svoje velike snove i u tome uspeli.

Dragana Mirković
Dragana Mirković foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković danas uspešna i velika zvezda koja živi u dvorcu sa porodicom u okolini Beča, rođena je u selu Kasidol kraj Požarevca. Selo danas broji svega 575 stanovnika, a pevačica je zahvaljujući ovom selu dobila nadimak “Luče iz Kasidola”. Dragana i danas obilazi selo i rado dolazi kada ima vremena. Komšije iz Kasidola kažu da je ostala ista ona Dragana kao i sa početka karijere i sa ponosom pričaju da je pevačica iz njihovog mesta.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović foto: Marina Lopičić

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u selu Žitorađa. Prema popisu stanovništva selo broji 3.370 stanovnika. Ceca je porodičnu kuću preuredila i rado odlazi tamo sa decom da proslavi devojčku slavu. Pevačica se nikada nije stidela svog porekla i uvek je sa ponosom isticala da je sa sela. U Žitorađi imaju samo reči hvale za pevačicu, a i svi se rado sećaju događaja sa njene svadbe kada je Arkan došao u selo da preuzme mladu. Želeći da ispoštuje tradiciju, Arkan je pucao u jabuku, ali umesto u jabuku pogodio je električni stub. Zbog toga je celo selo ostalo bez struje na nekoliko dana, međutim niko od žitelja nije zamerio, jer je to za njih bila najlepša svadba ikada.

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić foto: Stefan Jokić

Miroslav Ilić je rođen u selu Mrčajevci, koje ima 2.676 stanovnika. Selo nadomak Čačka je postalo poznato zahvaljujući ovom folkeru, a on je neretko isticao da će se uvek sa radošću vratiti tom mestu i svojoj kući u kojoj je odrastao. Pevač i danas nosi nadimak po mestu u kom je rođen - “Slavuj iz Mrčajevaca”.

Rada Manojlović
Rada Manojlović foto: Dragana Udovičić

Selo Četereže, koje broji samo 571 stanovnika poznato je po pevačici Radi Manojlović, koja je od samog pojavljivanja na estradnom nebu ponosno isticala da je sa sela. Odrasla je u staroj, trošnoj kući koju je sagradio još njen deda, ali je nakon što je započela karijeru, svom ocu Radetu sagradila veliku kuću. Koristili su spoljni toalet, a kako Rada kaže, kupanje im je bilo pravo snalaženje: “Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to”, rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

Darko Lazić
Darko Lazić foto: Dragana Udovičić

Pevač Darko Lazić nakon razvoda od koleginice Ane Sević vratio se u rodno selo, Brestač. Sa Anom i ćerkom Lorenom je živeo u luksuznom stanu na atratktivnoj lokaciji u Beogradu. Pre slave živeo je u sremskom selu Brestač sa roditeljima, a selo ima 934 stanovnika. Njegov život se preokrenuo kada je 2009. pobedio u šou Zvezde Granda, nakon čega je došla popularnost zahvaljujući kojoj je uspeo sebi da obezbedi stan u prestonici u kojem sada živi Ana sa ćerkom. Pevač ni slutio nije da će se njegov život opet preokrenuti kada se pojavio snimak na kojem se navodno dogira. Nakon afere “kokain” Darkova supruga zatražila je razvod, a pevač je bio primoran da se ponovo vrati u selo Brestač da živi sa roditeljima.

Bonus video

BEKVALČEVA SE POSLE DRAME SA LAZUKIĆEM POTPUNO POSVETILA ĆERKI: Pogledajte gde je Nataša odvela malu Katju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.