Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Sve transformacije srpske majke

Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih folk zvezda u regionu prošla je kroz drastične transformacije tokom više od dve decenije i nekoliko veza
Objavljeno: 10:54h

Pre Arkana Kada je bila na početku svoje estradne karijere, Ceca je bila u vezi sa Vladanom Lukićem. On je u to vreme bio na vrhuncu svoje sportske karijere i njen prvi poznati dečko. Priča o ljubavi velikog zavodnika i mlade pevačice je punila stranice novina. Neposredno pred njegov odlazak u vojsku u junu 1990. godine, mediji su čak spekulisali da se par verio i najavljivali njihov odlazak pred matičara. Lukićevim odlaskom na odsluženje vojnog roka veza se raspala.

Nakon ove tinejdžerske ljubavi, usledila je kratka veza sa Dejanom Marijanovićem Šabanom, koji je 1994. godine izrešetan u Bulevaru revolucije. To su bile naznake da Ceca ima sklonost ka "lošim momcima". Dok su bili u vezi, Ceca i Šaban često su bili gosti popularnog beogradskog kluba "Bojan Stupica". Šaban je u to vreme bio nekrunisani kralj Zvezdare. Voleo je da pokazuje svoje pare i razbacivao se. Glavni provodadžija ove veze bila je Mira Škorić koja je upoznala par. Mali nije naivan! Cecin dečko otkrio 10 stvari koje Ceca ne sme da radi da je ne bi prevario! Ipak Cecu kao da su još uvek privlačili sportisti, pa je sa 20 godina započela vezu sa fudbalerom i estradnim menadžerom, Hajrudinom Samardžićem. Ova veza je trajala čak 3 godine, a u to vreme je nailazila na veliko neodobravanje javnosti zbog buktećeg nacionalizma. U tom periodu zaljubljena pevačica je živela u Švajcarskoj, te je ovakva pisanja medija nisu monogo doticala. - Kukavice! Ko to ima pravo da mi sudi i određuje koga ću u životu da volim? Zavolela sam ga pre nego što je počeo rat i zar je trebalo da se raziđemo jer moju vezu ne odobravaju novine? - rekla je Ceca tada. Arkana zaboravili! Svi ga kao fol vole, a samo je još on osim Cece i dece došao na pomen! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.