Ceca u kući ima sliku samo s jednom osobom, a da to nisu Arkan i deca! Zaprepastiće vas ko je!

I to baš on!

Ceca u kući ima sliku samo s jednom osobom, a da to nisu Arkan i deca! Zaprepastiće vas ko je!

Na donjem spratu Cecine kuće nalazi se kafić ispunjen portretima pevačice i njene porodice. No, tu se nalazi i jedna slika na kojoj nema Cece - portret jednog čoveka
Objavljeno: 15:16h

Kuća koju je Arkan sagradio spada u legendarna obeležja Beograda i još uvek predstavlja veliku tajnu za sve one koji nisu imali prilike da u nju zađu. Kafić koji se nalazi u prizemlju te kuće slabo je osvetljen i ispunjen je odbačenim komadima nameštaja sa slikama Cece i supruga. Dobila sudski spor: Arkanova vila ipak ostaje Ceci!

Tu se nalaze fotografije Arkana sa maketom fudbalskog stadiona, Arkana u borbenoj uniformi, Ceca na fotografiji gde se vidi kako je opkoračila globus sa mikrofonom u ruci. Tu je naravno i fotografija njih dvoje na venčanju, ali samo jedna fotografija na zidu ne pokazuje ni Cecu ni njenog supruga. Čeda Jovanović objavio Cecinu fotku iz zatvora! Evo kako je izgledala dok je bila na robiji! Naime, u jednom mračnom uglu nalazi se uramljena fotografija Radovana Karadžića.
Konačno prebolela Arkana? Ceca stala na ludi kamen? (FOTO) Kuća je bogato opremljena i prostrana. U sobi za primanje posetilaca nalazi se veštački vodopad. Kuća ima i bazen u kom se nalaze mozaici i plastična palma, koju je Ceca specijalno uvezla iz Holandije. Na spratu su sobe za goste i soba za rekreaciju, a na samom vrhu nalazi se toranj sa panoramskim pogledom na Beograd. (Espreso.co.rs / Ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.