GLAVNA SAM ULOGA U ŽIVOTU ANABELE ATIJAS: Luna Đogani će pozeleneti od besa zbog ove izjave!
Foto: Printscreen Youtube

pršte prozivke

GLAVNA SAM ULOGA U ŽIVOTU ANABELE ATIJAS: Luna Đogani će pozeleneti od besa zbog ove izjave!

Kija Kockar ističe da je primetila kako Anabela i njen suprug Andrej Atijas i dalje "lajkuju" objave na društvenim mrežama

Objavljeno:

Animozitet između Kije Kockar i Anabele Atijas počeo je još pre nego što je stjuardesa ušla u "Zadrugu", a nastavio se sve do njene pobede u istom TV formatu, ali i nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Kija Kockar ističe da je primetila kako Anabela i njen suprug Andrej Atijas i dalje "lajkuju" objave na društvenim mrežama koje su usmerene protiv nje, ali da joj je to smešno.

- Videla sam to i mnogo sam se smejala. Urnebesno mi je smešno i to i oni sami. Ja sam u svom životu uvek bila glavna glumica, a očigledno sam i u njihovom, tako da me ništa ne čudi - istakla je Kija za Svet, a potom dodala:

Animozitet između Kije Kockar i Anabele Atijas počeo je još pre nego što je stjuardesa ušla u 'Zadrugu
Animozitet između Kije Kockar i Anabele Atijas počeo je još pre nego što je stjuardesa ušla u "Zadrugu" foto: Story arhiva/Luka Šarac, Printscreen

- Da, njima se svet vrti oko mene. Kao što se meni svet vrti oko mene, tako se i njima svet vrti oko mene.

- Za mene se rijaliti završio, a za nju, Anabelu i Andreja očigledno nije. Ja sam nastavila dalje, gradim karijeru i oni me ne zanimaju. Kija Kockar kupila je novi automobil, ali i stan, dok ćete više o tome pronaći klikom na link.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.