CECA O NOVOM DEČKU: Ne kajem se, nisam ništa loše URADILA, mediji će mi upropastiti vezu
Foto: Printscreen Instagram

istina

CECA O NOVOM DEČKU: Ne kajem se, nisam ništa loše URADILA, mediji će mi upropastiti vezu

Izgleda da je Ceci Ražnatović ovo leto konačno donelo novu ljubav

Objavljeno: 20:39h

Folk diva je u intervjuu koji je nadavno dala pričala zašto ne želi da predstavi svog partnera i zašto se trudi da sakrije da je emotivno ispunjena.

- Ja sam sebi organizovala život na način na koji sam želela i trudim se da ga držim dalje od očiju javnosti. Da li imam partnera ili ne, ne želim da delim sa medijima. Jednom sam to uradila i to samo da ne bi ljudi govorili: "Eto, ona kao nikad nikog nema, krije ili folira." To sam uradila iz lične egzibicije, ništa drugo - rekla je Ceca i dodala da se ne kaje zbog ove odluke:

- Ne, ne kajem se zbog stvari koje uradim. Zrela sam žena, stabilna, ne zavisim ni od koga. Sve što uradim, uradim sama. I ako pogrešim, snosiću greške. Ne kajem se jer ništa loše nisam uradila. Ponavljam, i kada imam nekog, ne eksponiram se, ne slikamo se, ne pojavljujemo se. Manje me boli glava, čim se umešaju mediji, ode sve na doboš.

Ceca je u poslednje vreme potpuno nedostupna medijima i živi upravoonako kako je opisala - daleko od očiju javnosti. Ovog leta pojavila se samo dva puta - na svojim koncertima u Top hilu. Njena fotografija na instagramu ispod koje je napisala "Pogledaj me nežno" zaintrigirala je njene fanove i to su protumačili kao znak da je zaljubljena.

Bonus video

(Espreso.co.rs / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.