Okupacija: Evo kako je Lepa Lukić izgledala pre više od 40 godina, i pevala Lili Marlen (VIDEO)

Lepa je bila baš lepa

Okupacija: Evo kako je Lepa Lukić izgledala pre više od 40 godina, i pevala Lili Marlen (VIDEO)

Na internetu se pojavio redak snimak naše pevačice, od pre 40 godina, na kom ona peva svojevrsnu nemačku himnu iz Drugog svetskog rata
Objavljeno:

Na internetu se pojavio redak, retko viđen snimak Lepe Lukić od pre 40 godina. Poznata pevačica je učestvovala u mjuziklu-seriji Televizije Beograd "Naše priredbe" autora Vokija Kostića, u kojoj je pevala nacističku "himnu" iz Drugog svetskog rata. Gde si pošla takva? Od ovih stajlinga Jelene Karleuše diže nam se kosa na glavi! (FOTO)

Sinan Sakić prvi put o aferi kokain: Kad je ovo rekao policiji, cela stanica se tresla od smeha! Pevačica se pojavila u epizodi pod nazivom "Okupacija", u kojoj su pored Lepe Lukić igrali i Rahela Ferari, Slobodan Aligrudić i Zoran Radmilović. U ovoj epizodi Lepa Lukić je zapevala pesmu Lili Marlen, nemačku ljubavnu pesmu koja je postala popularna tokom Drugog svetskog rata.
Dobila sudski spor: Arkanova vila ipak ostaje Ceci! Tokom nacističke okupacije Jugoslavije 1941. godine Radio Beograd je postao nacistički radio, te je emitovao samo ovu pesmu bez prestanka, kako bi zabavili Nemačke vojnike. Tako je pesma postala popularna širom Evrope, kako među neprijateljskim, tako i među savezničkim trupama. Poslušajte kako ova pesma zvuči u izvođenju Lepe Lukić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.