Mina Lazarević se oglasila prvi put posle batina! I to na kakav način! Evo šta je poručila!

Nakon pola godine ćutanja

Mina Lazarević se oglasila prvi put posle batina! I to na kakav način! Evo šta je poručila!

Posle šest meseci pošto je pretukao suprug Goran Stanić, poznata glumica se napokon obratila javnosti, ali na jedan veoma zanimljiv, umetnički, način
Objavljeno: 12:03h

Većeras će u Pozorištu na Terazijama biti održana premijera mjuzikla "Slatka Čeriti". Mjuzikl govori o igračici koja radi u noćnom klubu. Sergej Trifunović rekao: Sve glumice su ku*ve! Evo zašto se nijedna nije naljutila na njega!

Šta joj se desilo? Zbog ove fotke trudnu Mariju Karan prozivaju da je dlakava kao muško! U komadu jedna igračica želi da pronađe pravu ljubav, te je ostale igračice savetuju na čudan način. Među njima je i Mina Lazarević. Poznata glumica u jednom trenutku izgovara rečenicu: "Brak je sra*e!".
Neda Arnerić: Klinci su se za mnom drali - I tata bi, sine! (VIDEO) Da li je pisac teksta iskazao ono što glumica lično misli, s obzirom na to da se Mina već dva puta razvela i pretrpela nasilje u porodici, ili je Lazarevićeva samo jako dobro odglumela, ostaje na publici da proceni. Međutim, mnogi nalaze vezu između Mininog privatnog života i ove uloge. Da podsetimo, baletan Goran Stanić (42) u avgustu 2015. godine je pod dejstvom alkohola pretukao suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade na Zvezdari u kojoj je živela ova porodica sa svoje dvoje dece. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.