KLETVA ČUVENOG RESTORANA NA UŠĆU! Proradio je kada su ga kupili Nina Seničar i vlasnik IDJ TV, ali nisu plaćali POREZ i vrata su opet ZAKLJUČANA
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia, Printscreen Instagram

skandal

KLETVA ČUVENOG RESTORANA NA UŠĆU! Proradio je kada su ga kupili Nina Seničar i vlasnik IDJ TV, ali nisu plaćali POREZ i vrata su opet ZAKLJUČANA

Lepa manekenka krajem prošle godine otvorila je na beogradskom Ušću restoran, ali je manje od godinu dana kasnije, inspekcija tamo stavila katanac

Objavljeno:

Nina Seničar, manekenka i voditeljka, ovog leta se bezbrižno kupala u Crnoj Gori u društvu svoje prijateljice, glumice Katarine Radivojević. I dok su se njih dve brčkale, inspekcija je u Beogradu radila svoj posao!

Tako Nina nije ni sanjala da dok se ona sunča na plaži, na vrata njenog restorana "Nacionalna klasa", inspekcija stavlja katanac.

- Inspekcija je nekoliko puta dolazila, ali ni jednom nisu uspeli da pričaju sa vlasnicima restorana. Na kraju je ipak restoran zatvoren jer kako smo čuli, Nina i njen prijatelj suvlasnik ne plaćaju porez - kaže jedan od zaposlenih na parkingu u blizini restorana.

A poslovni partner Nine Seničar, kada je reč o restoranu na Ušću je Andrej Ilić, jedna od vlasnika proukcije IDJ TV i sin muzičara Sanje Ilića.

Andrej Ilić
Andrej Ilićfoto: Printscreen Instagram

- A dobro je to radilo… nije bilo loše, dolazili su poznati, svašta se nešto lepo dešavalo. Lepa je i bašta, milina da se sedi. Šteta, ove jeseni i zime, ako ne plate taj porez, nema za nas ovde bioskopa - kaže kroz šalu radnik na parkingu.

Nije uspela
Nije uspelafoto: Profimedia

- Pa stvarno je kao u bioskopu, dolaze lepe i poznate dame, gospoda, svi doterani, mi uživamo gledajući. Ovaj restoran odavno nije popularan, još iz onih starih vremena kad se ovde snimao film "Nacionalna klasa". A onda otkad je manekenka došla, svi su počeli kod nje da dolaze. A lepa je i fina. Gledam ja onaj njen kviz - kaže radnik na parkingu.

Restoran je zatvoren...opet
Restoran je zatvoren...opetfoto: Zorana Jevtić

Da podsetimo, restoran "Ušće- nacionalna klasa" otvoren je posle duže vremena u novembru prošle godine. Na otvaranju je tada bio veliki broj poznatih ličnosti, ali na žalost, izgleda da je ovom restoranu suđeno da menja vlasnike i da često bude zatvoren.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.