Sinan Sakić prvi put o aferi kokain: Kad je ovo rekao policiji, cela stanica se tresla od smeha!

I dete bi smislilo bolju priču

Sinan Sakić prvi put o aferi kokain: Kad je ovo rekao policiji, cela stanica se tresla od smeha!

Poznati pevač je ovom izjavom vrlo verovatno zasmejao celu policijsku stanicu. Realno, da li mu vi verujete?
Objavljeno: 10:32h

Popularni pevač, Sinan Sakić, kaže da "belo" koje je kod njega pronađeno 17. juna prošle godine na graničnom prelazu Trbušnica nije bilo njegovo, već od njegovog prijatelja. Dobila sudski spor: Arkanova vila ipak ostaje Ceci! Sinan je želeo da objasni ovu aferu, u koju je upleten jer je želeo da spase svog prijatelja.

- Jedina i prava istina je da sam prošle godine uhapšen jer sam hteo da zaštitim druga. Nisam znao šta da radim u toj situaciji i rekao sam: "Daj meni taj kokain". Mogao sam da bacim, ali nisam to učinio. Kada su me pretresali sam sam policiji rekao: "Evo, imam i ovo", i dao im drogu - rekao je pevač. Nije joj odoleo! Evo šta je Šaban Šaulić uradio Jeleni Karleuši (FOTO) On dodaje da nije istina da je pokušao da spase svog sina i da prikrije da se on drogira. - Polomio bih sina kada bih ga video da se drogira. Ma, ubio bih ga na licu mesta - rekao je Sinan.
Međutim, pevač je priznao da je ipak probao ovu drogu. Vrelo! Pazite da se ne opečete! Ovo su najseksi fotke najseksi Srba! (FOTO) - Probao sam jednom, iz čiste radoznalosti. Ima zavisnika koji uzimaju velike količine kokaina dnevno. Ja sam ih pitao samo jednu stvar: "A šta je ovde dobro?" Da uzimam bilo koju drogu, rekao bih svima, ne bih bežao od toga. To sam ja! Da sam na kokainu, rekao bih: "Da, tako je, je l' imaš nešto protiv?" Moj život, moja stvar. Pa, predsednici država uzimaju kokain, advokati... Ma svi - zaključuje Sinan. Mada, nije tajna da se većina osumnjičenih za nešto u policiji pravi naivna, kao i Sinan sada... Ne kažemo da to što je pevač rekao nije tačno, ali smo prilično sigurni da su se policajci naslušali dosta priča tipa: "To mi je prvi put", "Samo sam jednom", "Nije moje", "Hteo sam da pomognem prijatelju" i sl... (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.