Govori četiri jezika! Ova estradna ćerka je potpuno drugačija od drugih: Majka joj je PEVAČICA koja se udala za FUDBALERA, a ona je INTELEKTUALAC (FOTO)
Foto: Twitter

PRELEPA JE

Govori četiri jezika! Ova estradna ćerka je potpuno drugačija od drugih: Majka joj je PEVAČICA koja se udala za FUDBALERA, a ona je INTELEKTUALAC (FOTO)

Njena ćerka Ivana je danas prava lepotica

Objavljeno:

Davne 1987. godine nastala je ova fotografija, na kojoj vidimo pevačicu koja je tek započinjala svoj uspon na muzičkoj sceni. Danas je sigurno jedna od popularnijih folk pevačica u regionu, a rodila se u Crnoj Gori.

Ipak, odrasla je u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu, gde je i upoznala svog muža kada je nastupao za fudbalski klub Željezničar. Radi se o tome da je ona a njim tada započela romansu, a i dan-danas su u braku i imaju ćerku.

Ukoliko ne znate i dalje o kome se radi, otkrićemo vam. U pitanju je Sanja Đorđević, koja se mnogo promenila do danas. Kada je imala samo 20 godina, Sanja je rodila svom suprugu ćerku Ivanu. Inače, ona je imala svojevremeno i svoju grupu na početku karijere, posle je i upisala fakultet.

Rekli smo već da je njena karijera započeta 1987.godine, kada je objavila i album na kojem je imala osam hitova, a to je snimila za Diskoton u saradnji sa Spasom Berakom.

Sanja se preselila sa svojim suprugom u Švajcarsku, tamo uživaju u ljubavi i idili. Evo kako ona danas izgleda:

Sanja Đorđević danas
Sanja Đorđević danas foto: Dragana Udovičić

A njena ćerka Ivana je danas prava lepotica. Ipak, ona nije krenula majčinim stopama, ali se posvetila školi. Upisala je prava i na putu je da završi. U Švajcarskoj je završila postdiplomski.

Francusku školu je pohađala u Švajcarskoj, a inače osim francuskog, savršeno govori nemački, engleski i španski. Uspela je na srpskom da završi Pravni fakultet. Nikada pre nije išla u srpsku školu, pa je za njih bio šok kada je rekla da je upisala fakultet u Srbiji, jer je srpski samo znala po onome što se priča u kući.

Bonus video

NIJE MOGUĆE DA LIDIJA IMA 56 GODINA: Naša glumica izašla iz vode, pa pokazala telo kao AVION! Mokra i preplanula zapalila Instagram!

(Espreso.co.rs/ Dobardan.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.