BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA U SRBIJI, A ONDA JE NJEN ŽIVOT POČEO DA SE RASPADA! Pretukao je muž golman Stojković, a sada se potpuno DEFORMISALA i krije se od javnosti
Foto: Printscreen

užas

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA U SRBIJI, A ONDA JE NJEN ŽIVOT POČEO DA SE RASPADA! Pretukao je muž golman Stojković, a sada se potpuno DEFORMISALA i krije se od javnosti

Čim pogledate sliku shvatićete šta nije u redu!

Objavljeno:

Manekenka Bojana Rajić nedavno je objavila fotografiju sa sinom, ali svojim izgledom šokirala je sve!

Naime, pri prvom pogledu na fotografiju primećujemo da sa njenim usnama nešto nije u redu. One izgledaju potpuno neprirodno i izdeformisano.

Poznato je da je Bojana imala silikone u usnama, što je kasnije i smanjivala pa je izgledalo bolje, ali izgleda da je opet došlo do deformacije pa je njena gornja usna vidno deblja od donje.

Obzirom na to da je Bojana prirodno veoma lepa i atraktivna žena koja je, otkako je postala poznata, uvek važila za osobu od stila koji su mnoge dame kopirale, ovakav problem na licu njoj stvara veliki problem.

Veliki problem sa usnama
Veliki problem sa usnamafoto: Printscreen Instagram

"Rajićka se trudi da to sakrije, ne slika se mnogo i ne izbacuje selfi fotke kao što je nekada radila. Ona pokušava da pronađe hirurga koji bi joj sredio haos od usana koji su joj napravili prethodni plastičari i ne pita koliko košta intervencija. Spremna je da ode bilo gde u svet ukoliko bi to bila garancija da će njene usne ponovo biti onakve kakve su bile pre nego što je počela da ih puni i ubrizgava silikone u njih", kaže izvor blizak manekenki za Republiku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.