ZA 14 DANA U KINI SPISKALI JEDAN DOBAR STAN U BEOGRADU! Karleuša i Duško se baš BAŠKARE, a kako i ne bi kad je uzeo MILIONE za prelazak!
Foto: Printscreen Instagram

UŽIVA

ZA 14 DANA U KINI SPISKALI JEDAN DOBAR STAN U BEOGRADU! Karleuša i Duško se baš BAŠKARE, a kako i ne bi kad je uzeo MILIONE za prelazak!

Jelena trenutno boravi u Hong Kongu sa ćerkama

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je pre nekoliko dana za Kinu, gde će njen suprug fudbaler Duško Tošić uskoro zaigrati za fudbalski klub "Guangžou RIF". Kako se pisalo u domaćim medijima, Tošić je potpisao ugovor za sumu od 5,8 miliona evra što će dobijati na godišnjem nivou.

Karleuša je nakon uspešnih nastupa, spakovala kofere i otišla za Hong Kong gde boravi u jednom od najskupljih hotela. Jelena i njene ćerkice smeštene su u apartmanu od 150 kvadrata koji se nalazi na poslednjem spratu hotela odakle se pruža neverovatan pogled.

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: preentscreen/twitter

Jelena je u dogovoru sa Duškom rešila da se odmori od nastupa i obaveza koje je imala u Srbiji i inostranstvu ovog leta. A kako se uskoro bliži i rad na novom albumu, Jelena je odlučila da bi najbolje bilo da se sada opusti i uživa.

JK: Baviću se modom u Kini

Karleuša je u intervjuu za jednu TV emisiju otkrila kako se raduje što će njen suprug zaigrati za kineski klub, a da će se ona pored muzike, baviti i modom. - Između ostalog idem i poslovno u Kinu, ali to za sada mora ostati tajna. Pored muzike biće nešto vezano za modu – rekla je Jelena Karleuša za “Glamur”.

Jelena je preko interneta razgledala hotele i najviše joj se dopao upravo taj u kojem su smeštene. S obzirom na to da će u Hong Kongu boraviti 14 dana, da su smeštene u apartmanu od 150 kvadrata, koji sa noć košta 4.000 evra , morali su da iskeširaju 56.000 evra za dve nedelje. Duško nije žalio pare za svoju suprugu i ćerkice, a kako sada zarađuje više nego ikada u svojoj karijeri, nije ni čudo što im je priuštio takav luksuz.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: preentscreen/twitter

S obzirom na to da je Karleuša poslednjih nekoliko nedelja često govorila o tome kako jedva čeka da poseti Hong Kong, a da joj se želja ostvarila, ona sada planira da se sastane sa nekoliko poznatih producenata, koji će raditi na njenom novom albumu.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: preentsreen/ instagram/

Jelena je ozbiljna u nameri da se na njenom novom albumu pojavi jedna pesma koju će potpisati producenti iz Kine. S obzirom na to da je čula nekoliko zanimnljivih pesama, a da joj se muzika jako dopala, ona je rešila da pronađe tim koji će raditi na novoj pesmi.

Bonus video

SEKSI KARLEUŠA CELA U PENI: Pop diva objavila snimak iz kade, uživa u luskuznom hotelu u Kini!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.