DOŠAO JE KRAJ! Raskinuli Adem i Sofija i to preko TELEFONA! Svi su mislili da će uskoro BRAK i DECA, ali mladi PAR se nije snašao!
Foto: preentscreen

raskid

DOŠAO JE KRAJ! Raskinuli Adem i Sofija i to preko TELEFONA! Svi su mislili da će uskoro BRAK i DECA, ali mladi PAR se nije snašao!

Šuška se da više nisu zajedno

Objavljeno:

Manekenka Sofija Milošević i srpski fudbaler koji intenzivno ne peva himnu kad igra za reprezentaciju, Adem Ljajić, nisu više zajedno!

Kako li će to da se odrazi na njegove igre u Torinu, ili, još gore - među "orlovima"?

S druge strane, ne treba da brinu ni oni koji vole lik i delo prelepe Sofije Milošević, jer su se ona i Ljajić rastali bez trzavica - lepo, korektno i neobično.

Tri godine trajala je ova ljubav za koju su mnogi njihovi prijatelji verovali da će biti krunisana i brakom.

Ipak, oboje su shvatili da su se previše udaljili tokom proleća i leta, te da je glupo nastavljati nešto što je počelo da bledi.

Adem i Sofija su imali dosta poslovnih obaveza u poslednje vreme, zbog čega nisu stigli ni da se vide. To je dovelo do toga da se potpuno odvoje i shvate da ne žele da budu više zajedno.

Prvo je bilo SP u Rusiji, potom brojni Sofijini angažmani u inostranstvu. Konstantna razdvojenost dovela je do toga da su slobodno vreme želeli da provode sa prijateljima ili sami, a želju da se vide nisu imali - priča izvor "Blica".

Summer nights?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Adem i Sofija raskinuli su vezu putem telefona.

Bonus video

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE U AMERICI APSOLUTNO OPUŠTENA: Snimak koji je objavila posvećen je samo NJOJ!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.