ŠIŠKE ISPOD MIŠKE, DUGA KOSA I BORATOV KOSTIM! Možemo da se kladimo u LETOVANJE da ne biste provalili ko je pevač sa slike!
Foto: Facebook

hit foto

ŠIŠKE ISPOD MIŠKE, DUGA KOSA I BORATOV KOSTIM! Možemo da se kladimo u LETOVANJE da ne biste provalili ko je pevač sa slike!

Pevač je na slikama s početka karijere neprepoznatljiv mlađim generacijama

Objavljeno:

Gibonijeva karijera je doživela uzlet kada je napisao pesmu 'Cesarica' za pokojnog pevača Olivera Dragojevića jer je postao traženi kompozitor. Splićanin je rekao kako je taj hit nastao na brzinu

Zlatan Stipišić Gibonni, koji danas slavi 50. rođendan, počeo je svoju karijeru u splitskom hevi metal bendu Osmi putnik čiji je osnivač i prvi pevač. Pokrenuo ga je 1985. uz kolege Davora Gradinskog i Nenada Mitrovića.

- A onaj čupavi iz Osmog putnika... njegove pesme danas znaju svi. Neki su tada govorili, kako Gibo neće uspeti - peva Daleka Obala u svojoj pesmi 'Osamdesete' o Giboniju. Pevač je na slikama s početka karijere neprepoznatljiv mlađim generacijama.

Neprepoznatljiv!
Neprepoznatljiv!foto: Facebook

Splićanin je imao puno upečatljiviji modni stil nego danas. Njegov tadašnji imidž metalca uključivao je 'izrezanu' majicu bez rukava koja je otkrivala dlakava prsa, sjajne helanke preko kojih je obukao gaće i sve 'zapečatio' ogromnim remenom.

u bendu 8. putnik
u bendu 8. putnikfoto: Facebook

Splićanin je imao dugu razbarušenu kosu s kojom je 'hedbengovao'. Kosu je danas skratio, a često je skriva i pod kapama koje su mu postale zaštitni znak Gibo se osamdesetih nije libio ni da se nakiti zlatnim lancima i ostalim nakitom.

Sada je potpuno drugačiji
Sada je potpuno drugačijifoto: Promo

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.