KOJI MALER NJU BIJE?! Katarina Grujić doživela NEZGODU, a mi smo istražili koje su je sve NEVOLJE zadesile! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

DA JE NEKO NIJE UREKAO?!

KOJI MALER NJU BIJE?! Katarina Grujić doživela NEZGODU, a mi smo istražili koje su je sve NEVOLJE zadesile! (FOTO)

Kaća bi morala malo više da se pazi

Objavljeno:

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, i to zasluženo. Ipak, u zadnje vreme često doživljava pehove, koji dovode i do određenih fizičkih povreda.

Ovo su svi maleri Katarine Grujić:

Trovanje

Trovanje hranom joj nije strano
Trovanje hranom joj nije strano foto: Dragana Udovičić

Krajem 2016. godine Kaća je završila u bolnici zbog sumnje da se otrovala hranom. Lekari nisu mogli da utvrde šta je uzrok toga što se oseća loše, te je podvrgnuta toksikološkim ispitivanjima.

- Istina je, u bolnici sam. Loše mi je danima. Danas me je dokrajčilo sve i nažalost odložili smo nastavak snimanja spota. Hvala na razumevanju - izjavila je pevačica tada.

Operacija glasnih žica

Zbog polipa na glasnim žicama nije imala glas 7 meseci
Zbog polipa na glasnim žicama nije imala glas 7 meseci foto: Damir Dervišagić

Krajem prošle godine pevačica je imala zdravstveni problem, zbog kog je morala pod nož. Naime, usled toga što je imala polipe na glasnim žicama i zbog toga jedva govorila, Kaća je morala da ide na operaciju, koja se na sreću dobro završila i ona je ubrzo potom ponovo uzela mikrofon u ruke.

- Jedino loše što pamtim jeste operacija glasnih žica, ali je sada sve u redu. Imala sam polipe koji su mi pravili velike probleme, pa je to moralo hirurški da se odstrani. Sedam meseci nisam imala glas - izjavila je Kaća u jednoj emisiji.

Povreda na snimanju spota

Na snimanju spota se takođe povredila
Na snimanju spota se takođe povredila foto: Public

Katarina Grujić ove godine izdala je svoj album prvenac, a tokom snimanja spota za naslovnu numeru "Jača doza mene", pevačica je doživela nezgodu.

Kaća se tada posekla na staru i zarđalu kadu, koja je bila deo scenografije.

- Naime, nekoliko kadrova su snimili sa dve zgodne devojke u maloj prostoriji, a tu se nalazila i stara, zarđala kada, koja se dobro uklopila u estetiku spota. Međutim, u jednom trenutku su napravili pauzu kako bi se devojke odmorile, a kako su prethodno iz sobe izbacili sve suvišne stvari, nije ostala nijedna stolica na koju su mogle da sednu. Devojke su ostale da stoje i čekaju da pauza prođe, a Kaća je ipak odlučila da sedne na ivicu stare kade. Već u sledećem trenutku, Kaća je jednostavno izgubila ravnotežu i da ne bi pala rukama je morala da se uhvati za unutrašnjost kade. Međutim, tek kada je povratila ravnotežu i stala na noge, shvatila je da se isekla po nogama i dlanovima. Devojke su odmah skočile i dodale joj maramice kako bi zaustavila krvarenje, a najozbiljniju posekotinu je zadobila na ruci", kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica odlučila da ipak snimi preostale kadrove spota, pa tek onda ode kod lekara. Pošto je pravi profesionalac, Kaća nije htela da dozvoli da ekipa trpi zbog nje, te je stisla zube i snimanje dovela do kraja. Čim je završila svoj deo posla, otišla je kod lekara, koji joj je očistio i sanirao rane i dao joj vakcinu protiv tetanusa - izjavio je izvor koji je prisustvovao nezgodi.

Pad niz stepenice

Pre deset dana je pala niz stepenice i povredila vrat
Pre deset dana je pala niz stepenice i povredila vrat foto: Damir Dervišagić

Pre desetak dana pevačica je doživela još jednu nezgodu, kada je zadobila povrde vrata. Naime, Kaća je posle nastupa u Budvi pala niz stepenice i udarila glavom o pod tako da je na trenutak izgubila svest.

- Visoke štikle su mi zadale ozbiljan problem jer sam zbog njih pala. Te ih definitivno više neću nositi. Sada se dobro osećam ali za sedam dana moram na fizikalnu terapiju - izjavila je pevačica.

Trovanje hranom u ekskluzivnom restoranu

U jednom ekskluzivnom restoranu otrovala se morksim plodovima
U jednom ekskluzivnom restoranu otrovala se morksim plodovima foto: Damir Dervišagić

Pevačica je protekle nedelje bila u jednom ekskluzivnom restoranu sa svojim drugaricama i pozlilo joj je nakon što je jela plodove mora.

- Nekoliko sati nakon ručka, Kaća je osetila oštar bol u predelu stomaka. Kako joj je bilo sve gore i počela je da povraća i preznojava se, drugarica ju je spakovala u auto i odvezla do obližnje bolnice.

Put se nažalost odužio zbog gužve u saobraćaju i Kaća se baš mučila.

Sve vreme se savijala od bolova - izjavio je izvor blizak pevačici pa objasnio:

- Smirila se tek kada joj je ukazana pomoć i kada su je sestre, nakon ispiranja želuca, priključile infuziju. Zadržali su je u bolnici nekoliko sati.

Iste večeri imala je zakazan nastup koji je morala da otkaže, zbog malaksalosti, a fanovi nisu štedeli na rečima podrške.

Povreda kičme

#ready ? Vrnjacka Banja "WHITE" Style by @lafemme_district ? #ootn

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Poslednji maler koji ju je zadesio jeste povreda kičme.

- Pala sam pre dve i po godine. Okliznula sam se na pločicama u WC-u u jednom kafiću i udarila donjim delom kičme u stepenik. Taj deo mi je istog trenutka pomodreo i imala sam jake bolove mesec dana, ali kako sam tada bila na moru, nisam imala kome da se obratim. Posle se bol sve češće javljao, ali nisam obraćala pažnju dok nisam otišla na masažu i maserka mi je rekla da mi je pršljen iskočio - rekla je pevačica.

Nadamo se da će ovo biti i zadnji maler koji je pevačica doživela i da će ubuduće više paziti na sebe kako se ovakve stvari ne bi dešavale.

Bonus video

POŽAR U ZGRADI, SIRENE, HITNA POMOĆ! Gastoz zamalo izbegao TRAGEDIJU! EVO kako je sve izgeledalo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.