ISKOČIO JOJ PRŠLJEN: Pevačica pala u kupatilu, od udarca ozbiljno POVREDILA KIČMU
Foto: promo

šta joj je ovo trebalo?

ISKOČIO JOJ PRŠLJEN: Pevačica pala u kupatilu, od udarca ozbiljno POVREDILA KIČMU

Pevačica je tokom pada u kupatilu udarila leđima o stepenik, što joj je prouzrokovalo ozbiljne probleme

Objavljeno: 15:47h

Katarina Grujić je priznala da je mesecima imala bolove, a šta je još otkrila kao i ko još od javnih ličnosti ima problem s kičmom.

Problem sa kičmom ima i mlada pevačica Katarina Grujić, kojoj je, kako kaže, iskočio pršljen prilikom pada u toaletu.

- Pala sam pre dve i po godine. Okliznula sam se na pločicama u WC-u u jednom kafiću i udarila donjim delom kičme u stepenik. Taj deo mi je istog trenutka pomodreo i imala sam jake bolove mesec dana, ali kako sam tada bila na moru, nisam imala kome da se obratim - rekla je pevačica.

- Posle se bol sve češće javljao, ali nisam obraćala pažnju dok nisam otišla na masažu i maserka mi je rekla da mi je pršljen iskočio - ispričala je Katarina.

Teška povreda
Teška povredafoto: Damir Dervišagić

Zbog atraktivnosti, mnoge pevačice odlučile su da povećaju grudi, što se kasnije odrazilo na njihovu kičmu jer je podnosila veći teret nego ranije.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama je poricala da je ugradila silikone, ali je pre nekog vremena priznala da ih je stavila, ali i zašto ih je ubrzo izvadila.

Pevačica se sa jake petice vratila na prirodnu četvorku jer je počela da je boli kičma.

Stoja
Stojafoto: Damir Dervišagić

- Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - ispričala je Stoja.

Pevačica Jana Todorović razmišljala je da ide na operaciju kičme, ali je odustala od te ideje. Doktori su joj zapravo rekli da je njen problem veličina njenih prirodnih grudi.

Njene grudi su najveće na estradi
Njene grudi su najveće na estradifoto: Printscreen Instagram

- Neću morati na operaciju kičme jer time ne bih rešila zdravstveni problem. Mene zapravo boli kičma zbog težine grudi, pa ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Kako stvari stoje, prema savetu lekara, moraću da smanjim obim grudi. I dok moje koleginice idu na povećavanje grudi, ja imam problema sa prirodnim grudima koje ću morati da smanjim - objasnila je Jana.

Povlačenje glumca Dragana - Gagija Jovanovića na određeno vreme zabrinuo je sve ljubitelje njegovih uloga. Međutim, on je upravo zbog zdravlja morao karijeru, makar onu pozorišnu, da stavi na čekanje jer je bolove osećao i sve vreme dok je igrao predstave.

Gagi ne odustaje od aktivnosti
Gagi ne odustaje od aktivnostifoto: Promo

S filmom je drugačije jer je između snimanja svojih scena mogao da se odmori malo.

- Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram, osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - rekao je Jovanović pre nekoliko meseci.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.