CECA JU JE OBOŽAVALA: Evo kako je izgledao prvi nastup brutalno ubijene Jelene Marjanović!
Foto: preentscreen/youtube

tragičan kraj karijere

CECA JU JE OBOŽAVALA: Evo kako je izgledao prvi nastup brutalno ubijene Jelene Marjanović!

Ubistvo koje je potreslo Srbiju i region

Objavljeno:

U znak sećanja na Jelenu Marjanović koja je brutalno ubijena kada je trčala u naselju Crvenka u Borči, 2016. godine snimljena je specijalna emisija gde je Saša Popović ugostio ljude koji su bili bliski i sarađivali sa pokojnom pevačicom.

Jelena je 2002. prvi nastup imala na Grandovoj sceni, a emisiju je vodio pokojni Milovan Ilić Minimaks koji je tada imao samo lepe reči za mladu devojku koja je započinjala karijeru.

Jelena Marjanović i Minimaks
Jelena Marjanović i Minimaks foto: preentscreen/youtube

Simpatični devojčurak, sa dugom crnom kosom i u belom odelu prvi put je izvela pesmu "Beži mali, beži", sa svog prvog albuma. Jedna od najvćeih zvezdi na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović predivđala je blistavu karijeru Jeleni Marjanović, a čak ju je nazvala i svojom naslednicom.

"Ona je mala, slatka, ista kao ja kada sam počinjala, rekla je tada sećam se", rekao je Goran Ratković Rale koji je radio sa Jelenom na njenom albumu.

Malo nakon toga, Jeleni je premunuo otac zbog čega je Jelena prekinula karijeru.

"Ona je uvek znala šta hoće. Pogodilo ju je kada joj je otac umro i tada je napravila pauzu u pevanju", ispričao je Rale.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv kompozitora Zorana Marjanovića (40), koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), a ta vest je žestoko potresla folk pevačicu Nadu Topčagić, koja je odlučila da posle dve godine ćutanja o tragičnoj smrti svoje velike prijateljice progovori.

Nada otkriva da je njen suprug Zlatko stupio u kontakt sa Zoranom nakon što je on napustio pritvor u kojem je proveo skoro deset meseci.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.