JELENA KOSTOV PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU i otkriva za ESPRESO: Imam potrebu da se IZVINIM svima, ne BOLI me uvo, nije mi SVEJEDNO!
Foto: Printscreen/Instagram/kostovjelena

napad hakera

JELENA KOSTOV PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU i otkriva za ESPRESO: Imam potrebu da se IZVINIM svima, ne BOLI me uvo, nije mi SVEJEDNO!

Nije joj jasno zašto joj se to dogodilo...

Objavljeno:

Pevačica Jelena Kostov je doživela veliku neprijatnost kada je shvatila da joj je neko hakovao telefon. Pevačica je u početku mislila da joj se telefon samo pokvario, da bi nakon par dana otkrila da je u pitanju nešto drugo.

Motiv ovog "napada" još uvek nije poznat. Možda je to neko uradio misleći da će na taj način doći do nekih kompromitujućih slika ili poruka, no osim što se iznervirala jer joj je praktično sve izbrisano, Jeleni nije naneta veća šteta:

- Dragi moji, telefon mi je bio hakovan! Ne razumem, nakon 3 dana povratila sam telefon, ali su sve poruke i podaci izbrisani, tako da imam potrebu da se izvinim svima vama koji niste dobili odgovor - napisala je Jelena na svom Instagramu, koji je jedino što je uspela da sačuva.

Još uvek je šokirana
Još uvek je šokiranafoto: Printscreen Instagram

Mi smo pozvali Jelenu da vidimo šta se dešava:

- E ne pitaj me, 4 dana sam bila odsečena od svega. Vidite u kakvom svetu živimo gde svako može da ti upadne u sistem i svako može da ti napravi karambol. Izbrisane su mi sve slike i poruke sa telefona, to su meni neke drage stvari. Koliko god da kažeš boli me uvo, nije baš tako. Sva sreća ostao mi je Instagram i vratili su mi imenik - rekla nam je Jelena, a onda onako kako to samo ona ume sa velikim smehom dodala:

- Sreća u nesreći je da se moja nova pesma sa Giletom "Ponekad" toliko zavrtela da me to čini srećnom, presrećnom. U trendingu smo u prva 3 u svim zemljama bivše Jugoslavije, tako da je to fantastična vest!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.