BILA JE SRPSKI SUPER MODEL I CEO SVET JE OBOŽAVAO! Plavuša prozirno BELE kože, iz Afrike se vratila na Dušanovac pa POBEGLA U AMERIKU sa 500 dolara
Foto: Printscreen Instagram

da li se sećate

BILA JE SRPSKI SUPER MODEL I CEO SVET JE OBOŽAVAO! Plavuša prozirno BELE kože, iz Afrike se vratila na Dušanovac pa POBEGLA U AMERIKU sa 500 dolara

Ona je jedna od naših najuspešnijih supermodela ikada

Objavljeno:

Ona je žena sa hiljadu lica, majstor transformacije, manekenka koja je šetala modnim pistama u gotovo svakoj zemlji u Evropi, ali i šire. Ali ona nije samo lepa - ova dama je i redak primer žene koju uz lepotu prati i uspeh, sposobnost, ali i visoko obrazovanje.

Sigurno se sećate Anđelije Vujović - nežne plavuše prozirne kože i zelenih očiju... Ona je briljirala kao manekenka i model, a oprobala se i u glumi. I dok svi znamo za njene angažmane u svetu mode, malo ko je upućen u činjenicu da je atraktivna 42-godišnjakinja završila i magistarske studije u Švajcarskoj, na kojima je specijalizovala menadžment luskuznih brendova.

U više navrata pričala je o tome koliko je njen život bio prepun zavrzlama i iznenađujućih preokreta, ali i o tome kako je bilo odrastati u Africi, a potom se vratiti na beogradski asfalt i "opasni" Dušanovac, pa ponovo napustiti rodnu zemlju i otići u Ameriku... Zanimljivo je i da se nakon završene srednje škole u Sijetlu, Anđelija vratila u Srbiju, ali samo privremeno - karijera manekenke "zahtevala" je da neprestano bude u pokretu i radi svuda po svetu. Kaže da je najlepše i najupečatljviije uspomene ponela iz Japana.

Danas se ova dama manekenstvom bavi tek povremeno, s obzirom da ima drugačije i ozbiljnije poslovne preokupacije, ali i dalje izgleda baš kao da je tek zakoračila u vode modelinga. Ona je savršeno vitka, njeno lice ne otkriva da je zakoračila u petu deceniju i neguje fantastičan i urbani stil.

- Ja bih najviše volela da postoji jedna ljubav za ceo život, kao u bajkama. Ali to ne postoji. E sad, svaki put moraš da učiš. Posmatram i koliko sam u svakoj vezi drugačija, što zavisi i od one druge strane. Umem i previše da se predam. Imala sam, kao i svako na ovoj palaneti, uspone i padove u emotivnom životu i to je tako normalno i neophodno da bi nešto naučio. Ako bih razmislila o tome gde grešim, mislim da je stvar u tome što sam strašno uporna, tvrdoglava i veliki borac. Mislim da za sve mogu da se izborim. A to ne može tako kada je ljubav u pitanju. Nekad čovek, jednostavno, mora da digne ruke. Moja najveća greška jeste što to ne mogu da prihvatim. Ali iz iskustva se uči, i to i jeste čar odrastanja. I kada jesam i kada nisam u vezi, nikada nisam usamljena jer imam divnu porodicu i prijatelje - rekla je ona pre nekoliko godina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.