SRBI SU OBOŽAVALI DA GLEDAJU ČUVENU ŽADE: Danas je u 5. deceniji, a evo kako izgleda 17 GODINA posle emitovanja serije! (FOTO)
Foto: Vikipedija

sećate li JE SE?

SRBI SU OBOŽAVALI DA GLEDAJU ČUVENU ŽADE: Danas je u 5. deceniji, a evo kako izgleda 17 GODINA posle emitovanja serije! (FOTO)

Danas je mnogi zovu Žade

Objavljeno:

Đovana Antoneli proslavila se ulogom u seriji „Klon“, a publika širom sveta zapamtila ju je kao Žade i tako je mnogi i danas zovu.

Iako je karijeru počela davne 1991. kada je imala svega 15 godina, publika ju je zdušno prihvatila tek kada je krenulo emitovanje „O Clone“ 2001. godine.

Nakon toga okrenula se mini serijama i filmovima i dokazala da njen uspeh nije bio slučajan, već su se sjajne uloge nizale jedna za drugom, među kojima se posebno izdvaja ona u „Em Familia“, gde je tumačila lik lezbejke.

Ova brazilska glumica sada ima 42 godine, a možemo slobodno reći da izgleda jednako dobro, ako ne i bolje nego onda kada smo je gledali u telenoveli koju je Srbija obožavala.

Dok je snimala seriju „Klon“ bila je u braku sa biznismenom Rikardom Medinom, za kog se udala 2000. godine, ali su se već 2002. razveli, jer se Đovana na setu zaljubila u svog partnera iz telenovele, Murilja Benisija, za kog se nakon toga i udala.

Dobili su sina Pjetra u maju 2005. godine, da bi se već u novembru iste godine razveli, a ubrzo je otkriveno da je Antonelijeva u vezi sa američkim biznismenom Robertom Lokasijom. Njih dvoje su se ubrzo verili, ali su se razišli četiri meseca kasnije.

Significado da palavra amor.?#amordemae

A post shared by Giovanna Antonelli (@gioanto) on

Još nekoliko promašaja desilo joj se na ljubavnom planu, pre nego što je upoznala režisera Leonarda Nogueiru, sa kojim je u oktobru 2010. godine dobila bliznakinje Antoniju i Sofiju i još uvek su srećni i zaljubljeni.

Čini se da je za Đovanu bila treća – sreća.

(Espreso.co.rs / DDL.RS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.