SUMANUTO! Ovo će biti NAJSKUPLJI POROĐAJ na srpskoj estradi, kad čujete cifru neće vam biti DOBRO
Foto: Printscreen Instagram

vrtoglavo

SUMANUTO! Ovo će biti NAJSKUPLJI POROĐAJ na srpskoj estradi, kad čujete cifru neće vam biti DOBRO

Sekulićeva je mesecima na bankovni račun odvajala po 2.000 evra, kako bi spremna dočekala dolazak bebe na svet

Objavljeno:

Goga Sekulić isplanirala je do detalja svoj porođaj, koji se očekuje oko Nove godine. Pevačica će iskeširati čak 12.000 evra za dolazak bebe u jednoj privatnoj klinici u Cirihu.

Pevačica je mesecima na bankovni račun odvajala po 2.000 evra, koji su namenjeni upravo za ovu potrebu. Goga je prošle nedelje posetila svog ginekologa sa verenikom Urošem Domanovićem i rezervisala apartman, da bi zatim sve detaljno dogovorila.

- Goga odlično podnosi trudnoću i savršeno se oseća. Ipak, pošto ima 41 godinu, doktor smatra da je najbezbednije da se uradi carski rez. Međutim, ako deveti mesec izgura kao aktivna trudnica, porodiće se prirodnim putem. Pošto u Cirihu održava trudnoću i redovno ide na kontrole, odlučila je da sina rodi tu. Na pevačicinu odluku dosta su uticali njen lekar i sestra, koja se godinama bavi medicinom. Iako porođaj na takvom mestu mnogo košta, Goga je rešila da odreši kesu jer od toga za nju trenutno ne postoji ništa važnije - otkriva naš izvor i dodaje da će Uroš sve vreme biti uz Gogu.

- Domanović neće snimati porođaj, ali se neće razdvajati od pevačice. Onog trenutka kada je odveze u porodilište, sa njom će boraviti u apartmanu jer ne želi da je pusti samu, iako će imati potpunu medicinsku negu 24 sata. Krajem decembra u Cirih će doputovati i Sekulićkini roditelji kako bi joj pomogli oko deteta nakon porođaja i bili joj pri ruci za sve što zatreba - završava naš izvor. Pozvali smol Gogu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je da ću se poroditi u Cirihu, ali o cifri ne želim da pričam. Niko nije glup, sve je dostupno i sve se može izračunati. Ja o tome neću da pričam. Što se tiče trudnoće, zaista mi prija. Aktivna sam. Uroš je baš pozitivan i radujemo se bebi, opušteni smo kroz - rekla je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.