Sergej Trifunović rekao: Sve glumice su ku*ve! Evo zašto se nijedna nije naljutila na njega!

Popljuje ih, a one ništa

Sergej Trifunović rekao: Sve glumice su ku*ve! Evo zašto se nijedna nije naljutila na njega!

Glumac je ovom izjavom šokirao javnost, ali nije naljutio nijednu glumicu. Pa, kako to?
Objavljeno: 18:31h

Sergej Trifunović podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama citat iz serije "Rim" u kojoj glumac govori kako je na sahrani Gaja Julija Cezara zabranjen pristup prostitutkama, glumcima i nečistim trgovcima. Sergej Trifunović i Nikola Đuričko se našli u udžbeniku iz engleskog jezika! (FOTO)

Na fotografiji koju je Sergej objavio vidi se samo deo citata - prostitutkama i glumcima, što je jedan od pratilaca pročitao drugačije. Kako su Beograđani iskulirali Džeka Nikolsona, što im on nikad nije oprostio! (FOTO) (VIDEO) - Ja sam pročitala "prostitutkama, glumicama"...zašto je to moj mozak tako video - napisala je Trifunovićeva prijateljica. - Zato što su sve glumice ku*ve - odgovorio joj je Sergej.

Njegove saradnice mu nisu mnogo zamerila na ovoj izjavi. Uživaju: Miloš Biković i Kusturica se zajedno provode uz trubače! (FOTO) (VIDEO) - S obzirom da je to reč iz filma, mislim da se osvrnuo na to što se pre 100 godina roditelji nisu davali ćerkama da se bave tim poslom jer su smatrali da je to prostitucija, na to je mislio. Sigurna sam da je reč o šali, uostalom i sam Nušić je rekao da su umetnici ku*ve, tako da sam mislila da Sergej nije mislio ozbiljno - rekla je glumica Anja Mit. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.