VRAĆALA SE SA KONCERTA DRAGANE MIRKOVIĆ, A ONDA JE DOŽIVELA PAKAO: Poznata manekenka teško povređena u saobraćajnoj nezgodi! (FOTO)
Foto: Printscreen

OPORAVLJA SE

VRAĆALA SE SA KONCERTA DRAGANE MIRKOVIĆ, A ONDA JE DOŽIVELA PAKAO: Poznata manekenka teško povređena u saobraćajnoj nezgodi! (FOTO)

Policijska istraga utvrdiće okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode

Objavljeno: 15:43h

Prilikom povratka iz Makarske s koncerta Dragane Mirković, 4. avgusta oko 4.50 sati, u Dugom Ratu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su teže povređene dve osobe.

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugi Rat i Omiš morali su da izvlače povređene iz oštećenih vozila, nakon čega su prevezeni u bolnicu. Jedna od povređenih osoba je model Selma Mukić Mimi iz Jajca, nekadašnja mis Srednjobosanskog kantona. Policijska istraga utvrdiće okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Model Selma Mukić Mimi povređena je u saobraćajnoj nezgodi
Model Selma Mukić Mimi povređena je u saobraćajnoj nezgodi foto: Printscreen Instagram

- Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu da se setim kako je došlo do udesa. Znam samo da smo autom visili na steni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski valovi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo na licu mesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvadili iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici s povredom na glavi i trenutno me čeka komplikovani operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspešna, te da neću imati posledica. Druga osoba je zadobila teže povrede glave i stomaka, te brojna nagnječenja i nad njom su već obavljena dva operativna zahvata - kazala je Selma Mukić Mimi.

Bonus video

ĐAKONIJE, MUZIKA, GOSTI: Nezaboravno veselje u kući Kulića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.