NEKO OVO ZA ŽIVOTA NE MOŽE DA ZARADI: Ana i Rasta ISKEŠIRALI vrtoglavu cifru za proslavu krštenja ćerke Tare! Mogli su STAN da kupe i kusur da ostane!
Foto: Ana Paunković

GALA PROSLAVA

NEKO OVO ZA ŽIVOTA NE MOŽE DA ZARADI: Ana i Rasta ISKEŠIRALI vrtoglavu cifru za proslavu krštenja ćerke Tare! Mogli su STAN da kupe i kusur da ostane!

Njihova naslednica je juče krštena u crkvi na Čukaričkoj padini, a potom se slavilo u jednom prestižnom beogradskom hotelu

Objavljeno:

Slavlje povodom prvog rođendana i krštenja male Tare, ćerke pevačice Ane Nikolić i njenog supruga, repera Stefana Đurića Raste upriličeno je u nedelju u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Poznati muzički par za ovu priliku iskeširao je neverovatnih 50.000 evra.

Njihova naslednica je juče krštena u crkvi na Čukaričkoj padini, a potom se slavilo u jednom prestižnom beogradskom hotelu. Na spisku gostiju jedine zvanice sa estrade bile su Ceca Ražnatović i Goga Sekulić.

Ono kad @laziclaza pravi film!??

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

- Ana i Rasta ne vole da eksponiraju privatni život. Nisu želeli da zovu kolege jer su mislili da će neko od poznatih sve ispričati medijima. Za samu proslavu nisu štedeli para. Ana je Tari kupila skupocenu haljinicu. Ovaj dan joj je veoma važan - kaže izvor blizak paru, a piše Informer.

Bonus video

SLAVLJE ANE NIKOLIĆ I RASTE NA ČUKARICI: U prisustvu porodice i najbližih krste ćerku Taru!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.