ANA SEVIĆ U PANICI DA JOJ NE OTMU ĆERKU: Posle napada na bivšeg supruga, pevačica noćima ne spava! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

zabrinuta

ANA SEVIĆ U PANICI DA JOJ NE OTMU ĆERKU: Posle napada na bivšeg supruga, pevačica noćima ne spava! (FOTO)

Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki

Objavljeno:

Nakon skandala u kom se našao njen bivši suprug pevač Darko Lazić, pevačica Ana Sević strahuje za svoju bezbednost i bezbednost njihove ćerke Lorene. Prema navodima, pevačica je u strahu da joj neko ne otme naslednicu.

Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede - kaže izvor.

foto: Dragana Udovičić

Takođe, izvor koji je blizak prijatelj sa Anom Sević dodaje i da je ona posle incidenta koji se dogodio pevaču, odmah pozvala svog nekadašnjeg muža da proveri kako je.

❤️?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom - priča izvor blizak pevačici.

Bonus video:

Kratki Espreso 3

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.