NI NJIMA NE CVETAJU RUŽE! Sara i Vojke u ŽEŠĆEM OBRAČUNU zbog njene ljubomore: Zvala ga je na svaka 2 minuta i proveravala!
Foto: Printscreen/youtube

VARA LI?

NI NJIMA NE CVETAJU RUŽE! Sara i Vojke u ŽEŠĆEM OBRAČUNU zbog njene ljubomore: Zvala ga je na svaka 2 minuta i proveravala!

Sara sumnja da je Vojke vara

Objavljeno:

Vladan Vojinović Vojke proveo je svega dva dana na Crnogorskom primorju i to sve zob Sare Reljić koja mu je svaka dva minuta slala poruke i ljubomorisala.

"Vojke je sve vreme bio u muškom društvu, a sa devojkama se samo slikao. On je veran Sari ali ona očito u to sumnja. Proveo je samo jedan dan na plaži Kamenovo gde je cirkao pivo sa drugarima i skakao sa stena, a ona ga je sve vreme zvala. Videlo se da mu je neprijatno ali pokušao je da se opusti i da uživa koliko-toliko. Kada je palo veče, rekao je prijateljima da se vraća za Beograd seo je u kola i otišao pravcu kod Sare dok su oni ostali na moru kaže izvor blizak Vojketu.

Ja sam radio u Sutomoru, a pošto je i ona imala nastup,nije mogla da pođe sa mnom. Zato sada zajedno putujemo na desetak dana. Odmaraćemo se zajedno i snimiti spot za našu zajedničku pesmu. Tako ćemo da spojimo lepo i korisno. Inače, Sara nije mnogo ljubomorna, sve je to normalno u vezi, a naše svađe kratko traju. Kada sam se vratio u Beograd, sve je bilo odlično" kaže Vojke braneći devojku.

Bonus video

Čeda Jovanović objavio zanimljiv video svoje žene!

(Espreso.co.rs / Svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.