PORUKA ZA SVE SELJAKE KOJI PIŠU O MOM MUŽU! Seka Aleksić poludela zbog komentara na račun njenog supruga Veljka
Foto: Dragana Udovičić

poludela je više

PORUKA ZA SVE SELJAKE KOJI PIŠU O MOM MUŽU! Seka Aleksić poludela zbog komentara na račun njenog supruga Veljka

Više nije mogla da trpi

Objavljeno:

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uživaju u svakom sunačnom danu sa svojim sinom Jakovom, što se da videti na društvenim mrežama na kojim pevačica redovno objavljuje fotografije sa svoja dva muškarca.

To je uradila i danas, kada je na Instagram postavila fotografiju koja je nastala u Budvi, gde ova mala porodica trenutno boravi.

Na njoj se može videti Veljko u šortsu za kupanje i malom bazenu za Jakova u koji njegov sin sipa vodu kako bi tata mogao da se brčka.

- Naš divni taja - napisala je Seka u okviru objave koja joj je donela skoro 20.000 lajkova za 3 sata i more kompimenata na Veljkov račun.

Ipak, bilo je i komentara koji su Seku izbacili iz takta, a ticali su se toga da Veljko ima preveliku kosu. Zbog toga je odlučila da svima koji su pisali komentare ove vrste skrene pažnju jednim oštrim postom!

Prekipelo joj
Prekipelo joj foto: Printscreen Instagram

- Za sve seljake koji pišu da moj muž treba da se ošiša: shvatite da je vaše mišljenje nekome (ko vas i ne poznaje) NEBITNO. Zamislite da ja vama kažem “debeli ste” ili “premršavi ste” ili “okupajte se”. Smarate! - glasi njen komentar.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.