HULIGANI NAPALI BORU ĐORĐEVIĆA terali ga da peva huliganske pesme i vređali! Policija intervenisala
Foto: Damir Dervišagić

izazvali incident

HULIGANI NAPALI BORU ĐORĐEVIĆA terali ga da peva huliganske pesme i vređali! Policija intervenisala

Na meti huligana našao se Bora Đorđević

Objavljeno:

Policija je uhapsila D. M. (21) i D. D. (20) zbog sumnje da su u utorak na koncertu ove poznate rok grupe tokom manifestacije Dani opštine Stara Pazova vređali i napadali građane, pa izazvali opštu tuču.

Na meti ovih huligana našao se i sam frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, kojeg su navodno terali da peva navijačke pesme.

- Dvojica mladića počela su da divljaju i tražili Bori Čorbi da peva navijačku himnu koja nije bila na njegovom repertoaru. Bora je legenda, video je da su mladi i pokušao je da ih umiri i otpevao je strofu pesme koju su tražili.

Za trenutak se činilo da će ih to zaista smiriti, ali nije. Tražili su mu da još peva i počeli su da ga vređaju, a potom i da napadaju građane u publici. Nasrtali su na sve oko sebe. Tad je reagovao i jedan radnik obezbeđenja, ali su se oni trada ustremili i na njega - ispričao je za Srpski telegraf jedan od očevidaca.

Bora Đorđević
Bora Đorđević foto: Printscreen

Obezbeđenje nije uspelo daih obuzda, pa je pozvana policija. Huligani su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci sustigli i priveli zbog remećenja javnog reda i mira.

Bora Čorba je ispričao šta se desilo tokom koncerta.

- Nije valjda da su uhapšeni? Jao, baš mi je žao - bila je njegova prva reakcija.

Bonus video

HARISA SPOPADALE SARAJKE, NIJE MOGAO DA SE ODBRANI: Pevao im i na uvce, a Rada Manojlović nije mogla da VERUJE šta joj je uradio na pauzi (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.