Karleuša o Miroslavu Iliću: Alergična sam na džukce! (FOTO)

Popljuvala ga najstrašnije

Karleuša o Miroslavu Iliću: Alergična sam na džukce! (FOTO)

Breno, skini mu se s one stvari, ali zato će mu se neko nakačiti na grbaču jer je jako bezobrazan - poručila JK
Objavljeno:

Pevač Miroslav Ilić ovih dana puni stranice žute stane zbog skandala u vezi sa njegovim vanbračnim sinom. Iako je njegov vanbračni sin došao u Srbiju sa svojom majkom kako bi pokušao da ostvari neki kontakt sa pevačem, Ilić je odbio svaki kontakt sa njim. Deo cele priče postala je i Lepa Brena koja je ugostila Devina i Mariju Antonović u svom domu čime je izazvala gnev kod pevača. Supruga Miroslava Ilića o vanbračnom sinu: Istina će izaći na videlo! (FOTO) - Neka mi se Fahreta skine s ku*ca - rekao je Miroslav i ovom svojom izjavom šokirao javnost.

A kakav bi to skandal bio kada Jelena Karleuša u njega ne bi uplela svoje prste. Kako o svemu ima stav, morala je da izrazi svoje mišljenje i po pitanju ovog slučaja. Miroslav Ilić će morati putem DNK da dokaže da Devin nije njegov sin! - Vrlo sam alergična na to, posebno na muškarce, na džukce koji se tako odnose prema ženama. Breno, skini mu se s one stvari, ali zato će mu se neko nakačiti na grbaču jer je jako bezobrazan. Neka se izvini Lepoj Breni da mu se ja ne bih nakačila na grbaču. Treba da razmišlja. Sram ga bilo, to mogu da kažem kao žena i majka - rekla je Jelena Karleuša za emisiju "Ekskluziv".
Dragan Kadić/Jelena Karleuša
Miroslva Iliće je prokomentarisao izjavu koju je dala JK povodom celog slučaja. - Jedem go*na i neki sam k*rac u ovom poslu četrdeset godina i tek sad vlada interesovanje za mene. Karleuši to nije prvi put da tako nešto izjavi, a ja se ne bih valjao u tom blatu više i zaista je ne bih komentarisao - rekao je Miroslav Ilić. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.