MILAN STANKOVIĆ PREŽIVEO DRAMU: Saznao da mu JETRA i PANKREAS otkazuju!
Foto: Dragan Kadić

SREĆOM, SVE SE DOBRO ZAVRŠILO

MILAN STANKOVIĆ PREŽIVEO DRAMU: Saznao da mu JETRA i PANKREAS otkazuju!

Stanković je odmah otišao kod specijaliste koji ga je upozorio da mu jetra i pankreas otkazuju, pa se pevač i te kako zabrinuo za svoje zdravlje

Objavljeno:

Kako Scandal ekskluzivno saznaje, Milan Stanković preživeo je pakao prošle nedelje.

Naime, pevač je pre desetak dana obavio redovni sistematski pregled koji inače praktikuje poslednjih godina kako bi održavao svoje zdravlje i formu, međutim, ovog puta oblio ga je hladan znoj kada su stigli rezultati pregleda.

Kako Scandal saznaje, transiminaze i bilirubin su mu u katastrofalnom stanju i daleko premašuju granice normale. Kada je video da ne sme da se šali i da nešto debelo nije u redu, Stanković je odmah otišao kod specijaliste koji ga je upozorio da mu jetra i pankreas otkazuju, pa se pevač i te kako zabrinuo za svoje zdravlje.

Srećom, ustanovljena je greška
Srećom, ustanovljena je greška foto: Damir Dervišagić

Istina, MIlan ne pije alkohol, ali konzumira jedno bezalkoholno piće za koje se godinama unazad tvrdi i apeluje da je i te kako štetno za jetru. Milanu je odmah sinulo da to izaziva problem, a još više ga je uplašila činjenica što su mu lekari savetovali hitnu operaciju.

Međutim, pred sam kraj nedelje usledio je još jedan šok za pevača. Naime, sa klinike na kojoj je obavio kontrolni pregled Milan je dobio poziv da se hitno javi. Tada se totalno prepao, ali se svakako javio i saznao da je kompjuterski sistem koji obrađuje podatke pacijenata napravio grešku, tako da je prvobitno dobio pogrešne rezultate i dijagnozu drugog pacijenta.

Dobro jutro! ✌?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Medicinsko osoblje je, srećom, obavilo kontrolu rezultata i tom prilikom shvatili su da je došlo do kardinalne greške, pa su se duboko izvinili Milanu. On je pak, za svaki slučaj, odlučio da ove nedelje ponovi sva testiranja iako su ga na klinici uveravali da je potpuno zdrav, te da nema razloga za brigu.

Bonus video

SKUVAO JE JAJA GOLUBICE PA ŽELI DA SE ISKUPU: Nakon monstruoznog čina muzičar ima VAŽNU PORUKU!

(Espreso.co.rs/ Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.