VOLEO SAM TE KAO DA SI MI OTAC, A PO DUŠI SI MI BIO MLAĐI BRAT: I Toni Cetinski na dirljiv način oprašta se od Olivera (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

POGODILO GA

VOLEO SAM TE KAO DA SI MI OTAC, A PO DUŠI SI MI BIO MLAĐI BRAT: I Toni Cetinski na dirljiv način oprašta se od Olivera (VIDEO)

Cetinski, koji je godinama bio vrlo blizak s Oliverom, posvetio mu je prelepe reči na Fejsbuku

Objavljeno:

Oliver Dragojević izgubio je bitku sa opakom kancerom pluća jutros u pet sati u splitskoj bolnici, preneo je hrvatski 24.hr, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo region. Od legendarnog pevača oprostio se Toni Cetinski emotivnom porukom na Fejsbuku.

NE PROPUSTITE

UMRO OLIVER DRAGOJEVIĆ

Cetinski, koji je godinama bio vrlo blizak s Oliverom, poslovno i privatno, posvetio mu je prelepe reči na Fejsbuku koje će mnoge i te kako dirnuti, ako ne i rasplakati.

"DRAGI MOJ MORSKI VUČE. Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska, dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac a po duši si mi bio ponekad kao mlađi brat. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio.

Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.