ĐEKSON O ANDRIJANI, KIJI, LUNI I MINI! KAZANOVA ZADRUGE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Gotivio sam je dok nije počela ŽESTOKO DA SMARA!
Foto: Printscreen

KRENUO REDOM

ĐEKSON O ANDRIJANI, KIJI, LUNI I MINI! KAZANOVA ZADRUGE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Gotivio sam je dok nije počela ŽESTOKO DA SMARA!

Đekson nije štedeo reči

Objavljeno:

Gostujući u emisiji ''Zadruga - Narod pita'' reper Nemanja Đerić Đekson prokomentarisao je, između ostalog, i bivše cimerke iz Bele kuće - Kristinu Kiju Kockar i Lunu Đogani koje je tokom rijalitija povezivao jedan muškarac - Pinkova zvezda Slobodan Radanović.

Luna je jedna naivna devojka, njoj stvarno nije bilo mesto u rijalitiju. Bukvalno... to je velika greška, što je ona ušla u rijaliti. Gotivio sam je, bila je kul, kapirali smo se, ali sa Kijom sam bio do ja.a ortak jedno dva, tri meseca, delili smo hranu. Baš sam je gotivio, i nju i Anči. Blejao sam s njima, pa je onda došla Jelena Krunić, pa se smuvam s njom, pa... I onda sam prekinuo da se družim sa njom (Kijom). Kad su svi skapirali da je ona favorit, neću da ispadne napolju da se šlihtam. A to se nije desilo! - rekao je Đekson u emisiji "Zadruga, narod pita", konstatujući da nije trebalo da prekida kontakt s pobednicom bez neke posebne potrebe.

Đekson nije štedeo reči kada je u pitanju njegova bivša devojka iz rijalitija Mina Vrbaški.

- Ma, boli nju du.ence. Ona uživa u životu. Pa... klinka. Sprda se riba. Kakvo mišljenje da imam? Dosadna je ko sam đavo, ali je kul, gotivio sam je jedno vreme dok nije počela da me smara žešće, posle Tominog izlaska i kad sam se smuvao s Andrijanom... Kajem se što sam je izvređao onaj dan. Išao sam za njom kao neki rijaliti igrač debil. I to je to - rekao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.