Ovo je PRAVI RAZLOG zbog kog se Nataša Ninković venčala tek pre nekoliko dana, iako je s njim više od dve decenije!
Foto: nemanja pančić

pala odluka

Ovo je PRAVI RAZLOG zbog kog se Nataša Ninković venčala tek pre nekoliko dana, iako je s njim više od dve decenije!

Glumica sa svojim partnerom ima dvojicu sinova

Objavljeno:

Jedna od najvoljenijih glumica današnjice, Nataša Ninković, nerado govori o privatnom životu, ali je sada otkrila nešto o svom braku što će zasigurno zaintrigiralo mnoge.

Naime, 46-godišnja glumica, koja sa svojim partnerom Nenadom Šarencom, ima dvojicu sinova, Luku i Matiju, koji su nedavno proslavili 17. rođendan, nije iste godine stupila u crkveni i građanski brak.

Na večnu ljubav i vernost zavetovali su se jedno drugom pred Bogom 1997. godine, dok su to pred zakonom učinili punih 14 godina kasnije, tačnije 2011. godine.

Venčanje u crkvi je bilo moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga - počela je svoju priču za Glosi Nataša.

Pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković - ispričala je ona uz osmeh, a potom iznela svoje mišljenje o braku uopšte.

- Verujem u brak i u zajednicu, pa ne razumem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sada bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu se treba boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog dece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju decu - zaključila je Ninkovićeva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.