POSLE NAJRADOSNIJE STIGLA NEPRIJATNA VEST ZA IVANA: Nakon što mu je Miljana rodila sina, na kućnu adresu mu šalje nešto što mu se neće dopasti!
Foto: Printscreen Youtube

ZATEČEN

POSLE NAJRADOSNIJE STIGLA NEPRIJATNA VEST ZA IVANA: Nakon što mu je Miljana rodila sina, na kućnu adresu mu šalje nešto što mu se neće dopasti!

Radost i tuga u isto vreme

Objavljeno: 13:59h

Prva rijaliti beba je kasno sinoć stigla na svet! U rodnom Niš porodila se Miljana Kulić, a njen sinčić Željko je živ i zdrav - ima tri kilograma i 560 grama, a dug je 54 centimetara.

Otac dečkića Ivan Marinković, s kojim je Miljana začela u rijalitiju "Parovi", saznao je da se ona porađa od novinara našeg portala i izjavio je da je daleko Niš i da neće ići da obiđe mamu odmah. On je dodao da srećan i da će se sinoć zbog toga napiti, kao i da mu je društvo poručilo da ponese stare majice ne bi li mu ih po običaju - pocepali.

Miljana kaže kako je Marinković bio nekorektan, da je odlagao viđenje i da je on krivac što se nisu videli iako je htela, zbog svoje savesti, da mu pruži još jednu šansu da joj kaže to što toliko želi. Ivan je s druge strane izjavio kako do susreta nije došlo jer je Miljana rekla da je na putu.

Posle prvobitne sreće zbog rođenja sina, za Miljanu i Ivana slede i neprijatni poslovi - da razreše njihove međusobne odnose. A to će izgleda ići posredstvom suda.

Željko će nositi prezime Kulić, a tamo gde treba da stoji ime oca, stajaće - "nepoznato". Da ne bi morala da tražim dozvolu od njega i kad hoću sa sinom da idem na more. Kad Željko proslavi prvi rođendan, poslaću zahtev za alimentaciju na Ivanovu adresu. E, tada će dobiti ono što je tražio - DNK test. Iako sada više ne priča kako nije otac! Sud će mi onda naložiti da potvrdimo očinstvo, a kada se test uradi Ivan će dobiti presudu da mi plati sve zaostale alimentacije u prvih godinu dana i da onda plaća redovne mesečne rate - rekla je Miljana neposredno pre porođaja.

Kako će Marinković reagovati na sve ovo i da li će uspeti da se pomiri sa Miljanom i pre Željkovog prvog rođendana, ostaje nam da vidimo. On je na finalu "Parova", dok je još pričao kako sumnja da je otac i kako će zahtevati DNK test, izjavio za naš portal da "može da bude onaj otac kome ne daju da dođe u Niš ili onaj koji će plaćati alimentaciju".

Na osnovu tih reči izgleda kao da neće zatezati stvari u eventualnom sudskom procesu. Vreme će ipak pokazati kakav će ishod ove zavrzlame biti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.